Kráska v zelených tónoch! Olivia Wilde je sexy ochrankyňa žien

Novým projektom americkej herečky Olivie Wildeovej je dráma Vigilante, v ktorej pomáha obetiam domáceho násilia utiecť od svojich trýzniteľov. V stredu ju predstavila v Los Angeles.

28.03.2019 11:21
debata
Herečka Olivia Wilde v šatách z dielne Marc... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Olivia Wilde v šatách z dielne Marc Jacobs. Herečka Olivia Wilde v šatách z dielne Marc Jacobs.

Tridsaťpäťročná herečka, ktorá je matkou dvoch detí, sa objavila na červenom koberci v spoločnosti režisérky Sarah Daggar-Nickson. Dvojica sa zhovárala s médiami, ale aj pózovala a ponúkala presne to, čo si dnes už film žiada – pompéznu a štýlovú prezentáciu na premiére.

Wilde si na slávnostný večer obliekla model šiat od dizajnéra Marca Jacobsa v trendovej zelenej farbe, odtieni šalvie. Kreácia, v ktorej bola zahalená od hlavy až po päty, síce neukázala toho veľa z herečkiných sexi kriviek, ale Wilde v nej vyzerala naozaj elegantne a vkusne.

Herečka Olivia Wilde (vpravo) a režisérka Sarah... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Olivia Wilde (vpravo) a režisérka Sarah Daggar-Nickson Herečka Olivia Wilde (vpravo) a režisérka Sarah Daggar-Nickson na premietaní filmu A Vigilante v Los Angeles.

Herečka, ktorá sa viackrát objavila v rebríčkoch najsexi žien sveta, je už niekoľko rokov šťastne zadaná. Jej životným partnerom je kolega Jason Sudeikis, ktorý je aj otcom oboch jej detí.

Hereckí kolegovia sa napriek dlhoročnému vzťahu zatiaľ nevzali a obaja zhodne tvrdia, že to je niečo, na čom ani jednému z nich nejako výnimočne nezáleží. „Milovať sa dokážeme aj bez prsteňa alebo papiera,“ komentovala pred časom Wilde.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #Marc Jacobs #Olivia Wilde

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...