Olivia Munn s pávmi na prsiach ohúrila! Gayov odmenili aj ďalšie sexy ikony

Hviezdna noc na podporu gay a trans komunity sa konala v kalifornskom hoteli Beverly Hills Hilton. Objavili sa na nej slávne ženy, ale napríklad aj olympijský víťaz Greg Louganis, ktorý patril medzi prvých športovcov otvorene sa hlásiacich k homosexuálnej orientácii.

29.03.2019 11:32
debata
Herečka Olivia Munn v kreácii Yanina Couture. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Olivia Munn v kreácii Yanina Couture. Herečka Olivia Munn v kreácii Yanina Couture.

Slávnostný ceremoniál GLAAD Media Awards pravidelne oceňuje prácu a úsilie ľudí zo šoubiznisu, ktoré pomáhajú vo zviditeľňovaní gay komunity a menšín. Aj preto sa medzi pozvanými objavili mená ako Lea Michele či Jennifer Tilly, ktoré dlhodobo komunitu podporujú.

Speváčka Meghan Trainor stavila na trendovú...
Herečka Olivia Munn v kreácii Yanina Couture.
+10Herečka Yeardley Smith na vyhlásení cien GLAAD...

Medzi pozvanými sa tento rok objavila však napríklad aj herečka Olivia Munn, ktorá pútala pozornosť svojou odvážnou a opulentnou garderóbou. Čierne šaty z dielne Yanina Couture zahaľovali jej sexi krivky len výšivkou v podobe pávov na prsiach. Munn prišla na galavečer odovzdať jednu z cien večera a spoločnosť jej na pódiu robili televízne osobnosti zo šou Queer Eye.

Akciu si nenechali ujsť ani herečky Allison Janney či už spomenutá Jennifer Tilly alebo Rachel Bloom. Medzi pozvanými na červenom koberci však nechýbali ani mužskí zástupcovia. Bývalý olympijský víťaz Greg Louganis, ktorý patril medzi prvých športovcov oficiálne sa hlásiacich k homosexuálnej orientácii, sa predviedol vo výraznej vzorovanej košeli. Na sexy biznis look stavil zase herec Josh Duhamel, ktorého ocenili za rolu otca vo filme Love, Simon.

Herečka Lea Michele prišla na vyhlásenie cien... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Lea Michele prišla na vyhlásenie cien GLAAD Media Awards v kreácii Galvan. Herečka Lea Michele prišla na vyhlásenie cien GLAAD Media Awards v kreácii Galvan.

Zaujímavý moment sa odohral počas samotného večera, keď sa na pódiu objavila drag queen menom Shangela, známa napríklad z filmu Zrodila sa hviezda. Pred hosťami predviedla vystúpenie na skladbu speváčky Beyoncé a samotná Beyoncé sa tomu prizerala z hľadiska. „Bola famózna,“ pochválili playbackovú šou Shangely s tancom mnohí hostia.

V máji čaká organizáciu GLAAD ešte jeden veľkolepý večer. Na ňom by mali oceniť cenou Advocate speváčku Madonnu, ktorá od počiatkov kariéry výrazne podporovala homosexuálnu komunitu a zástupcovia organizácie jej udelia cenu za celoživotný prínos.

Na vyhlásení nechýbal ani niekdajší olympijský... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Greg Louganis Na vyhlásení nechýbal ani niekdajší olympijský víťaz v skoku do vody Greg Louganis.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Josh Duhamel #Olivia Munn #GLAAD Media Awards #Jennifer Tilly

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...