Krásna Chastain očarila v Berlíne, s ňou aj sexy modelky. Z Conchity je Wurst!

Sezóna filmových ocenení je síce už za svojím zenitom, no v Berlíne sa ešte počas minulého víkendu konal jeden z najvýznamnejších filmových večerov. Vyhlásili ceny Zlatá kamera.

01.04.2019 11:00
debata
Herečka Jessica Chastain v kreácii Elie Saab... Foto: Reuters, AXEL SCHMIDT
Herečka Jessica Chastain v kreácii Elie Saab Haute Couture. Herečka Jessica Chastain v kreácii Elie Saab Haute Couture.

Priestory sály, kde sa vyhlásenie konalo, zaplnili hviezdy domácej nemeckej scény, ale nechýbali ani posily zo susedného Rakúska či medzinárodná zostava tvárí šoubiznisu. Medzi nimi najviac zaujala hollywoodska herečka Jessica Chastain.

Nemecká topmodelka a osobnosť Barbara Meier v...
Herečka Anna Maria Muehe.
+13Herečka Paula Beer na vyhlásení cien Zlatá...

Príťažlivá ryšavka si prišla prevziať cenu pre najlepšiu medzinárodnú herečku a v šatách z dielne Elie Saab Haute Couture bola neprehliadnuteľná. Odtieň kráľovskej modrej nádherne doplnil jej svetlú pokožku a červenkastý odtieň vlasov. Chastain prekvapila aj tým, že ju oficiálne sprevádzal manžel Gian Luca Passi de Preposulo. Dvojica sa totiž mediám vyhýba a na verejných podujatiach sa spoločne objavuje len sporadicky.

zväčšiť Herečka Jessica Chastain a jej manžel Gian Luca... Foto: Reuters, HANNIBAL HANSCHKE
Herečka Jessica Chastain a jej manžel Gian Luca Passi de Preposulo na vyhlásení cien Zlatá kamera. Herečka Jessica Chastain a jej manžel Gian Luca Passi de Preposulo na vyhlásení cien Zlatá kamera.

Medzi ocenenými menami sa objavil napríklad aj herec Franco Nero, ktorého odmenili cenou za celoživotný prínos filmu. Z domácich profesionálov sa trofejí dočkala napríklad herečka Anna Schudt, herec Albrecht Schucht alebo herecké osadenstvo seriálu Doktor z hôr, ktorý vyhlásili za najlepší domáci televízny projekt.

Na červenom koberci slávnostného večera však nechýbali v piatok večer ani tváre modelingu či šoubiznisu. Prišla modelka a celebrita Barbara Meier v kreácii od Galie Lahav. Jej kolegyňa Lena Gercke, ktorú rovnako ako Meierovú zrodila reality-šou Nemecko hľadá topmodelku, stavila na výrazný oranžový model s odvážnym výstrihom aj rozparkom.

Nemecká topmodelka a osobnosť Barbara Meier v... Foto: Reuters
Nemecká topmodelka a osobnosť Barbara Meier v kreácii Galia Lahav (vpravo) a jej kolegyňa Lena Gercke v oranžovej sexy kreácii. Nemecká topmodelka a osobnosť Barbara Meier v kreácii Galia Lahav (vpravo) a jej kolegyňa Lena Gercke v oranžovej sexy kreácii.

Hudobnú scénu na cenách Golden Kamera zastúpila napríklad írska formácia Westlife, speváčka Katie Melua či víťaz(ka) Eurovízie Conchita Wurst. Spevák Tom Neuwirth, ktorý sa pod pseudonymom Conchity objavoval posledné roky na vystúpeniach, však tentoraz poriadne prekvapil. Výrazne zmenil imidž a dokonca aj meno. Teraz už vystupuje len ako WURST a posunul viac do popredia svoju mužskú stránku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nemecko #ceny #Berlín #Jessica Chastain #celebrity #Zlatá kamera #Conchita Wurst

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...