Nestarnúca Kate Beckinsale medzi hviezdami tmavej pleti: Vystavila toto telo!

Vývoj vo filmovom svete a celkovo vo svete šoubiznisu potvrdil v posledných rokoch vzostup afroamerických hercov. Na cenách organizácie NAACP sa ich teda zišlo neúrekom. Mnohé z nich dnes svetoznáme hviezdy.

01.04.2019 16:59
debata
Herečka Lupita Nyong'o v kreácii... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Lupita Nyong'o v kreácii Giambattista Valli Haute Couture. Herečka Lupita Nyong'o v kreácii Giambattista Valli Haute Couture.

Červený koberec galavečera, na ktorom sa rozdávali ocenenia pre zástupcov afroamerickej menšine vo svete umenia, zaplnili napríklad hviezdy megaúspešného filmu Čierny panter, ktorý minulý rok valcoval kiná po celom svete, no najmä v USA. Ústredný hrdina Chadewick Boseman si odnášal jednu z cien a jeho kolegyne pútali pozornosť vo veľkolepých róbach.

Herečka Laura Harrier stavila na výraznú...
Herečka Yara Shahidi bola neprehliadnuteľná.
+21Speváčka Beyonce v kreácii Balmain po tom, čo...

Držiteľka Oscara Lupita Nyong'o stavila na model z dielne dizajnéra Giambattistu Valliho v hnedej farbe, ktorá zaujímavo doplnila jej tmavú farbu pokožky. Herečka Danai Gurira, známa okrem Čierneho pantera aj rolou v seriálovom hite Živí mŕtvi, zase predviedla čierno-bielu kombináciu.

Medzi pozvanými dámami však rezonovali aj krásky v žiarivých farbách, napríklad Laura Harrier v žltej kreácii alebo britská herečka Thandie Newton, ktorú obliekol do červenej módny dom Valentino.

Herečka Kate Beckinsale v šatách od Juliena... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Herečka Kate Beckinsale v šatách od Juliena Macdonalda. Herečka Kate Beckinsale v šatách od Juliena Macdonalda.

V zástupe černošských hercov sa objavila aj herečka Kate Beckinsale, ktorá prišla odovzdať jednu z cien večera. Priamo na červenom koberci predviedla dôvod, prečo je atraktívna aj pre milenca mladšieho od nej o dvadsať rokov. Vyzerala senzačne.

Beckinsaleovú obliekol britský dizajnér Julien Macdonald a fotografom predvádzala odhalené bezchybnú bruško a ukážkovú postavu.

Herečka a zabávačka Tracee Ellis Ross v kreácii... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Herečka a zabávačka Tracee Ellis Ross v kreácii Marc Jacobs. Herečka a zabávačka Tracee Ellis Ross v kreácii Marc Jacobs.

Slávnostný ceremoniál sa odohrával v priestoroch známeho Dolby Theatre v Hollywoode. Okrem spomenutého Bosemana si cenu odnášala napríklad aj speváčka Beyoncé Knowles ako zabávač roka či herečka Tracee Ellis Ross alebo celé osadenstvo filmu Čierny panter, ktoré si prevzalo cenu za najlepší film roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ocenenia #Kate Beckinsale #Lupita Nyong'o #NAACP Image Awards #Danai Gurira

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...