Baldwinova Hilaria štíhla ako prútik! Ale telo jeho kolegyne je o čosi šťavnatejšie

Po boku Aleca Baldwina sa na premiére v New Yorku usmievala jeho manželka Hilaria. Ale pozornosť na seba strahla aj herečka Gabrielle Union v čiernej róbe.

02.04.2019 15:34
debata

Alec Baldwin je jednou z hlavných hviezd filmovej novinky The Public režiséra Emilia Esteveza. Premiéru v New Yorku si ujsť nenechal a spolu s ním ani jeho mladá manželka, Hilaria.

Manželia Hilaria Baldwin a Alec Baldwin na... Foto: Reuters, CAITLIN OCHS
Manželia Hilaria Baldwin a Alec Baldwin na premiére novinky The Public v New Yorku. Manželia Hilaria Baldwin a Alec Baldwin na premiére novinky The Public v New Yorku.

60-ročný herec sa pyšne usmieval po boku svojej 35-ročnej sexi manželky, ktorá na premiéru zvolila obtiahnutý rolák potlačený zvieracím motívom a úzke čierne nohavice. Po troch deťoch sa profesionálna cvičiteľka jogy pýši postavičkou ako lusk, ktorú často predvádza aj na červených kobercoch. Baldwin tvorí s 35-ročnou Hilariou pár od augusta 2011, pričom v apríli 2012 sa zasnúbili a v auguste potom zosobášili. Dvojica spolu vychováva päťročnú dcéru Carmen, trojročného Rafaela, dvojročného Leonarda a 10-mesačného Romea.

Herečka Gabrielle Union. Foto: Reuters, CAITLIN OCHS
Herečka Gabrielle Union. Herečka Gabrielle Union.

Pred objektívmi sa ukázal aj režisér snímky, 56-ročný Emilio Estevez, ktorý je najstarším synom Martina Sheena, ktorý sa okrem mnohých fimov podpísal aj pod niekoľko epizód populárneho seriálu Dva a pol chlapa, v ktorom si hlavnú rolu zahral Charlie Sheen.

Režisér Emilio Estevez na premiére filmu... Foto: Reuters, CAITLIN OCHS
Emilio Estevez Režisér Emilio Estevez na premiére filmu "The Public" .

Útla Hilaria Baldwin nebola jedinou dámou na červenom koberci. Predviedli sa aj herečky Gabrielle Union a Taylor Schilling, ktoré si v snímke takisto zahrali. Gabrielle Union zvolila lesklú čiernu róbu, ktorá lemovala jej štíhle telo a len jemne odhaľovala zvodný dekolt. A vyzerala v nej naozaj sexi. Jej kolegyňa, Taylor Schilling, zažiarila v kvetovanej róbe, ktorá veľmi decentne odhaľovala herečkine pekné nohy.

Herečka Taylor Schilling pózuje fotografom na... Foto: Reuters, CAITLIN OCHS
Herečka Taylor Schilling pózuje fotografom na premiére filmu The Public. Herečka Taylor Schilling pózuje fotografom na premiére filmu The Public.
Manželia Hilaria Baldwin a Alec Baldwin na...
Bývalá modelka Vlada Roslyakova na premiére...
+5Herečka Gabrielle Union.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alec Baldwin #Gabrielle Union #Hilaria Baldwin #The Public

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...