Pánska premiéra! Trio hviezd, každá iná, kto z nich by zabodoval u vás?

Do amerických kín čoskoro príde nová komédia s pestrým hollywoodskym osadenstvom. Známe herecké mená však doplnil napríklad aj slávny raper.

03.04.2019 08:30
debata
Trio hercov na premiére americkej komédie The... Foto: TASR/AP
The Beach Bum zľava: Zac Efron, Matthew McConaughey a Snoop Dogg Trio hercov na premiére americkej komédie The Beach Bum zľava: Zac Efron, Matthew McConaughey a Snoop Dogg.

V novinke The Beach Bum sa na plátne objavuje niekdajší idol tínedžeriek Zac Efron a spolu s ním aj držiteľ Oscara Matthew McConaughey. Piatkovú premiéru v Los Angeles si však nenechal ujsť ani raper Snoop Dogg, ktorý vo filme stvárnil tiež postavu hiphopového hudobníka.

Pri pohľade na trio pánov pred objektívmi bolo zaujímavé sledovať, akí rozdielni môžu jednotliví hollywoodski predstavitelia byť. Kým Efron stavil na elegantnú biznis verziu v modrom obleku, jeho starší kolega dorazil v károvanom obleku s baretkou a pripomínal tak trošku britského šľachtica na vidieku.

Americký herec Matthew McConaughey prichádza na...
Americký herec Zac Efron (Flicker, liečený...
+3Americký raper Snoop Dogg prichádza na...

Do tretica všetko inak. Raper Snoop Dogg zostal verný svojmu ležérnum štýlu s bomberovou bundou, voľnejšími džínsami a tričkom s motívom seba samého. Ktohovie, kto by vyhral v ankete priazne amerických fanúšičiek. My to tipujeme na Efrona.

Zahlasovať môžete aj vy v našej ankete. Ktorý z trojice predstaviteľov komédie The Beach Bum sa vám zdá byť najväčší fešák?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Zac Efron #Matthew McConaughey #Snoop Dogg

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...