Schindlerová zo Superstar na premiére: Predviedla vylepšené prsia!

Už niekoľko týždňov sa znovu objavuje v spoločnosti ako celebritný hosť. Bývalá hviezda šou Superstar Martina Schindlerová nechýbala ani na premiére filmu Teroristka.

03.04.2019 12:50
debata
Bývalá súťažiaca zo šou Superstar Martina... Foto: CinemArt SK
rh Bývalá súťažiaca zo šou Superstar Martina Schindlerová. Bývalá súťažiaca zo šou Superstar Martina Schindlerová.

Dnes tridsaťročnú Schindlerovú zachytili objektívy v džínsovom overale, provokatívne rozopnutom tak, aby jemne naznačoval obliny jej ženských kriviek. A veru, aj (na prvý pohľad decentné) zábery poukázali na to, že Schindlerovej poprsie má skutočne kypré tvary.

Sama speváčka sa pritom nedávno priznala k tomu, že si svoje ženské zbrane nechala vylepšiť. Podľa jej slov, na ktoré sa odvolávajú slovenské médiá, však išlo o korekčnú úpravu a nie zväčšenie. Dôvodom vraj bolo, že po dvoch deťoch už nemala obsah výstrihu v takej forme, akú by si želala.

Speváčka Beáta Dubasová má českú tvorbu rada.
Modelka Soňa Štefková na premiére filmu...
+9Bývalá súťažiaca zo šou Superstar Martina...

Schindlerová, ktorá vo finále prvej série speváckej súťaže skončila na striebornej pozícii, má za sebou údajne pomerne búrlivé posledné mesiace. Dlhé roky sa neobjavovala na spoločenských akciách a sústreďovala sa predovšetkým na rodinu. Ešte minulý rok sa však potvrdilo, že Martina Schindlerová sa rozvádza a to bol pravdepodobne aj zlomový bod pre jej návrat do svetiel reflektorov.

Či sa podarí rodenej Bratislavčanke zamiešať karty na slovenskej hudobnej scéne, ukáže čas. Prvé pokusy už prebehli. Schindlerová nahrala novinku v spolupráci s Mirom Jarošom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #poprsie #vylepšenie #Martina Schindlerová

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...