Krásky z Hry o tróny na premiére! Žiari viac Daynerys či Starkove baby?

Jeden z najočakávanejších momentov televíznych maniakov sa blíži. Už o pár dní sa svet dočká premiéry záverečnej série seriálu Hra o tróny. V New Yorku ho hlavné hviezdy uviedli už v stredu večer.

04.04.2019 13:12
Herečky Maisie Williams (vľavo) a Sophie Turner... Foto: ,
Herečky Maisie Williams (vľavo) a Sophie Turner na premiére záverečnej série seriálu Hra o tróny.
debata

Na červenom koberci sa stretli predstavitelia z najnovších epizód bok po boku s hrdinami z minulých sérií. Pozornosť, samozrejme, smerovala najmä na aktuálne tváre.

Už tradične sa medzi hosťami objavila herečka Emilia Clarke, ktorá v kreácii Valentino bola celkom neprehliadnuteľná. Sivomodrý model večerných šiat lemovaný volánmi a s výraznou tylovou fungoval v jej prípade na jednotku, trošku príliš výrazná bola bledá pleť so silným líčením.

Herec Pilou Asaek na premiére filmu Hra o tróny.
Herec Iain Glen na premiére seriálu  Hra o tróny.
+19Herec Nikolaj Coster-Waldau.

Jedna vedľa druhej sa postavili pred objektívy sestry Starkové. Herečka Sophie Turner, ktorá stvárňuje Sansu, stavila na model z dielne Louis Vuitton, ktorý zvýraznil jej poprsie a sexi krivky štíhlej vysokej figúry. Britská kolegyňa Maisie Williams, v seriáli inak Arya Starková, sa obliekla do modeli Miu Miu a prekvapila najmä účesom. Na premiére sa totiž objavila s fialovými vlasmi.

Emilia Clarke  na premiére finálnej série Hry o... Foto: Reuters, CAITLIN OCHS
Emilia Clarke Emilia Clarke na premiére finálnej série Hry o tróny v New Yorku.

Newyorský sviatok všetkých divákov seriálu z produkcie televízie HBO si nemohli nechať ujsť ani herci ako Kit Harington, Nikolaj Coster-Waldau či Peter Dinklage. Niektorých prekvapila aj účasť hercu Jasona Momou, ktorý sa v minulosti v seriáli objavoval, no potom jeho postava skončila (ako inak smrťou). Na červený koberec vzal manželku Lisu Bonetovú.

Manželia Lisa Bonet a Jason Momoa prišli... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Manželia Lisa Bonet a Jason Momoa prišli spoločne na premiéru záverečnej série Hra o tróny. Manželia Lisa Bonet a Jason Momoa prišli spoločne na premiéru záverečnej série Hra o tróny.

Premiéra nových epizód Hry o tróny je naplánovaná na nedeľu 14. apríla. Nespavci si budú môcť pozrieť prvú epizódu aj na slovenskej verzii HBO už v noci a potom oficiálna premiéra sa bude konať v pondelkovom večernom vysielaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Emilia Clarke #Hra o tróny #epizóda #Sophie Turner

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...