Krásna Charlize Theron dostala cenu vo Vegas a odkázala: Som šokujúco voľná!

Herečku Charlize Theronovú ocenili na akcii CinemaCon v Las Vegas poctou v rámci komediálnej kategórie. Spoločne so Sethom Rogenom ich organizátori označili za komediálne hviezdy roka.

05.04.2019 14:00
debata (1)
Herečka Charlize Theron na akcii CinemaCon 2019... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Charlize Theron Herečka Charlize Theron na akcii CinemaCon 2019 v Las Vegas sa predviedla v kratučkých žltých šatách.

Juhoafrická rodáčka, ktorá má doma sošku Oscara, si prevzala trofej v dramatickom outfite z dielne značky Alexander McQueen. Doplnili ho tmavé vlasy nahladko fixované okolo hlavy a jemné líčenie. Pri príležitosti rozhovorov s novinármi sa 43-ročná brunetka priznala k tomu, že od vzťahu s hercom Seanom Pennom nemala žiaden ďalší.

„Som single už snáď aj desať rokov,“ vyhlásila, akoby románik s Pennom ani neexistoval. „Niekto by sa už mohol odhodlať a skúsiť to so mnou. Som šokujúco dostupná,“ dodala položartom Theron po boku svojho kolegu Rogena.

Herečka Charlize Theron (v šatách Alexander... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Charlize Theron (v šatách Alexander McQueen) a jej kolega Seth Rogen Herečka Charlize Theron (v šatách Alexander McQueen) a jej kolega Seth Rogen, ktorí si odnášali cenu pre komediálne hviezdy roka na CinemaCon 2019.

Herečka sa na akcii zúčastnila aj predstavenia filmu Long Shot pred americkou úniou filmových distribútorov a majiteľov kín. Na túto príležitosť si na seba vzala ľahké letné šaty s krátkej dĺžke nad kolená.

So žiarivým úsmevom a dobrou náladou sa herečka prihovorila pozvaným a vyjadrila nádej za to, že podporujú filmové umenie a stále majú odhodlanie prinášať ho divákom aj inak ako len na obrazovkách v domácnosti, ktorým dnes začali dominovať streamovacie spoločnosti.

Herečka Charlize Theron na akcii CinemaCon 2019... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Charlize Theron Herečka Charlize Theron na akcii CinemaCon 2019 v Las Vegas sa predviedla v kratučkých žltých šatách.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nohy #single #Charlize Theron #pôvab #CinemaCon

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...