Zvodné 'teroristky': Wilhelmová ukázala podprsenku, Svarinská ešte viac!

Bratislava sa tentoraz dočkala ako prvá, filmová novinka pod názvom Teroristka sa následne pobrala do Prahy. Práve tam nechýbali ani ústredné herecké predstaviteľky.

05.04.2019 15:30
debata (2)
Herečka Kristína Svarinská v kreácii od Andrey... Foto: Profimedia
Herečka Kristína Svarinská v kreácii od Andrey Pojezdálovej. Herečka Kristína Svarinská v kreácii od Andrey Pojezdálovej.

Na pražskom premietaní čiernej komédie v hlavnej úlohe s Ivou Janžurovou sa objavili české herecké tváre, ale aj Slovenka Kristína Svarinská, ktorá dostala vo filme jednu z úloh. A bola to práve Svarinská, kto sa prezentoval aj v poriadne zvodnej kreácii.

Speváčka Beáta Dubasová má českú tvorbu rada.
Modelka Soňa Štefková na premiére filmu...
+9Bývalá súťažiaca zo šou Superstar Martina...

Niekdajšia hrdinka seriálov ako Panelák alebo Keby bolo keby si obliekla na slávnostný večer model z dielne dizajnérky Andrey Pojezdálovej. Krátke šaty s výraznými prestrihmi po bokoch aj na rukávoch ponúkli možnosť fotografom aj hosťom obdivovať pomerne dostatok odhalenej kože slovenskej krásky.

Podobne ako v Bratislave si Svarinská k modelu vzala zlaté sandáliky na plochej podrážke a ešte akoby tak podčiarkla akýsi antický nádych a atmosféru celkového looku.

Herečka Tatiana Vilhelmová na premiére filmu... Foto: Profimedia
Herečka Tatiana Vilhelmová na premiére filmu Teroristka v Prahe. Herečka Tatiana Vilhelmová na premiére filmu Teroristka v Prahe.

Zahanbiť sa nedala ani herečka Tatiana Vilhelmová, ktorá vo filme Radeka Bajgara stvárnila starostku. Česká herečka síce volila model s dlhou sukňou a decentnejším vyznením. Pod priehľadným topom sa jej však celkom jasne črtala biela spodná bielizeň, ktorá tak tiež udrela do očí hosťom aj fotografom.

Film Teroristka sa od štvrtka premieta aj v slovenských kinách a okrem tria spomenutých dám sa v nej objavuje aj Jana Plodková či Martin Hoffman. Video s ním si pozrite nižšie.

Video

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Kristína Svarinská #Tatiana Vilhelmová #Teroristka

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...