Ukážkové nohy trojnásobnej maminy! Krásna Casta ich predviedla v Ríme

Pred necelým rokom oslávila okrúhle štyridsiate narodeniny, ale jej mladistvý šarm nemizne. Herečka a bývalá modelka Laetitia Casta očarila aj na nedávnej prezentácii filmovej novinky.

08.04.2019 12:28
debata (2)
Francúzska herečka Letitia Casta na premiére... Foto: SITA/AP, Alessandro Di Meo
Francúzska herečka Letitia Casta na premiére filmu L'Homme Fidele v Ríme. Francúzska herečka Letitia Casta na premiére filmu L'Homme Fidele v Ríme.

Rodáčka z mesta Pont-Audemer sa objavila v Ríme, aby tam uviedla film L'Homme Fidele, v ktorom stvárnila jednu z úloh. Okrem jej hereckého výkonu si však určite mnohí všimli aj fakt, že Casta vyzerá výborne. A jej krivky sú stále v ukážkovej forme.

Herečka, ktorá bola kedysi múzou značky Chanel a stála tiež ako modelka pre symbol Francúzska Marianne, si na seba obliekla krátke čierne šaty so šnurovaním a volánikovým lemom sukne. Pozornosti neušli najmä jej príťažlivé dlhé nohy, ktoré predviedla v remienkových sandálikoch. Málokto by povedal, že táto úspešná modelka a herečka má za sebou už tri tehotenstvá a vychováva trio ratolestí.

Práve film L'Homme Fidele si získal pozornosť európskeho aj svetového publika a to najmä vďaka hereckému osadenstvu. Reč v tomto prípade nie je len o príťažlivej modelke, ale tiež jej kolegoch. Hlavnú mužskú rolu stvárňuje v snímke Louis Garrel, kým v ženskej úlohe Castaovej sekunduje dcéra herečky Vanessy Paradisovej a herca Johnnyho Deppa – Lily Rose Depp.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #nohy #Laetitia Casta #krivky

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...