Seriáloví fešáci na červenom koberci! Svaly skryli do oblekov, stále sú sexi

Hoci nedeľňajší večer v rámci vyhlásenia cien Americkej akadémie country hudby patril najmä hudobníkom, nechýbali ani zástupcovia hereckého povolania.

09.04.2019 00:00
debata
Herec Nikolaj Coster-Waldau. Foto: Reuters, STEVE MARCUS
Herec Nikolaj Coster-Waldau. Herec Nikolaj Coster-Waldau.

Slávnostný večer si na záver uplynulého týždňa v Las Vegas nenechali ujsť ani hrdinovia obľúbených seriálových hitov. Reč je o Nikolajovi Costerovi Waldau, ktorého aj slovenskí diváci poznajú najmä zo seriálu Hra o tróny.

Predstaviteľ Jamieho Lannistera z megahitu HBO, ktorý sa už o pár dní objaví na obrazovkách v záverečnej sérii projektu, prišiel odovzdať jednu z cien večera. A tiež predviesť svoj európsky šarm. Coster-Waldau je rodákom z Dánska, no jeho kariéra sa už roky viaže k USA a hollywoodskemu šoubiznisu.

Manželia Jessie James Decker a Eric Decker...
Speváčka Danielle Bradbery.
+15Speváčka Kacey Musgraves prišla v kostýme...

Vizáž neodolateľného fešáka mu zvyčajne prihrávala v minulosti úlohy lámačov sŕdc, dnes sa 48-ročný herec, scenárista a producent dokáže objaviť aj v rolách, ktoré nie sú zďaleka také vizuálne príťažlivé. Šarm mu však zostáva, čo konieckoncov potvrdil aj na galavečere ACM Awards 2019.

Druhým fešákom, ktorý sa už nejaký čas spája s televíznou tvorbou, je americký herec Wilmer Valderrama. Toho diváci poznajú ako jedného z agentov v seriáli NCIS. Len nedávno sa Valderrama ocitol v centre pozornosti, keď pred kamerami odhalil svoju vyšportovanú figúru. Na country cenách svaly zostali pod elegantným oblekom a bývalý priateľ speváčky Demi Lovato „strúhal“ seriózne pózy 39-ročného fešáka pred objektívmi fotografov v Las Vegas.

Herec Wilmer Valderrama nechýbal na 54. ročníku... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Wilmer Valderrama Herec Wilmer Valderrama nechýbal na 54. ročníku cien Academy of Country Music Awards.

Na slávnostnom gala nechýbali ani ďalší známi páni, v tomto prípade je však už reč o hudobníkoch. Hudobníka Luka Bryana či dídžeja Khalida tiež nájdete v našej galérii módy z nedeľňajšieho večera. Samozrejme, aj s nežnejšími polovičkami country žánru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #seriál #country #Wilmer Valderrama #fešák #Nikolaj Coster-Waldau

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...