Toľko nahej kože na country-gala?! Speváčky ukázali nohy aj odhalené dekolty

Večer Akadémie americkej country hudby nebol len večerom hudobným, ale aj večerom ženských pôvabov. Niekedy možno až príliš provokatívne zdôraznených.

08.04.2019 16:42
debata
Country speváčka Jessie James Decker predviedla... Foto: Reuters, STEVE MARCUS
Country speváčka Jessie James Decker predviedla svoje svalnaté nohy. Country speváčka Jessie James Decker predviedla svoje svalnaté nohy.

Zdá sa, že aj country žáner zasiahla vlna odhaľovania sa, ktorá je skôr typická pre moderné popové hviezdičky a červený koberec bol tak nabitý sexy momentmi s odhalenými nohami vo vysokých rozparkoch či natrieskanými dekoltmi.

Jedno aj druhé sa rozhodla zvýrazniť speváčka Jesse James Decker, ktorú sprevádzal manžel Eric. Drobná, ale výrazne obdarená hviezdička stavila na minišaty telovej farby s potlačou srdiečok. Viac než vzor však určite najmä pánov upútal len bujný dekolt aj odhalené nohy. Dĺžka šiat bola skutočne úsporná a Deckerovej tak umožnila vystaviť opálené a svalnaté nohy.

Manželia Jessie James Decker a Eric Decker...
Speváčka Danielle Bradbery.
+15Speváčka Kacey Musgraves prišla v kostýme...

Hneď niekoľko žien sa rozhodlo voliť zvodný moment rozparku, keď si svoju slávnostnú garderóbu vyberali práve s ohľadom na odhaľovanie štíhlych nôh vo vysokých podpätkoch. Predviedla sa tak speváčka Cassadei Pope či jej kolegyňa Barbie Blank. Podobné platilo aj u Danielle Bradberryovej.

Zľava: Speváčky Barbie Blank, Cassadei Pope a... Foto: Reuters, SITA/AP
Zľava: Speváčky Barbie Blank, Cassadei Pope a Danielle Bradberry. Zľava: Speváčky Barbie Blank, Cassadei Pope a Danielle Bradberry.

Na opačnú nôtu to zahrala jedna z víťaziek večera – speváčka Kacey Musgraves, ktorá si odnášala domov niekoľko trofejí. Na gala dorazila v nohavicovom kostýme Christian Cowan v pastelovom cukríkovom tóne belasej a ružovej. Zaujímavý bol detail plisovaných rukávov, ale ešte viac zaujal fakt rozopnutého saka. Nič pod ním totiž hviezda nemala. Je však jasné, že odev držal pomocou lepiacej pásky umiestnenej zvnútra tak, aby neodhalila hviezda intímne partie.

Speváčka Kelly Clarkson (vľavo) a herečka... Foto: Reuters
Speváčka Kelly Clarkson (vľavo) a herečka Nicole Kidman. Speváčka Kelly Clarkson (vľavo) a herečka Nicole Kidman.

Medzi hosťami večera nechýbala ani speváčka Kelly Clarkson, ktorej sa mimoriadne vydarila voľba so šatami Alexander McQueen. Podobnú kombináciu gotickej romantiky predvádzala aj Nicole Kidman s modelom z dielne Christophera Kanea. Odhalila v týchto šatách chrbát. V plejáde hviezd vyčnievala aj Miranda Lambert v neónovom modeli od Alexa Perryho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #móda #Nicole Kidman #country #trend #Kacey Musgraves #Miranda Lambert

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...