Krásna Gigi aj supersexy Venuša Ashley: Modelky (o)zdobili večer žien

Ešte minulý týždeň sa v New Yorku stretli známe ženy amerického šoubiznisu, aby sa zúčastnili na akcii magazínu Variety. Oslava ženstva, ale aj ich moci, talentu či skúseností sa niesla aj v znamení krásy.

11.04.2019 00:00
debata
Modelky Ashley Graham (vľavo) a Gigi Hadid... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelky Ashley Graham (vľavo) a Gigi Hadid spoločne pózovali fotografom. Modelky Ashley Graham (vľavo) a Gigi Hadid spoločne pózovali fotografom.

Na podujatí sa objavili zástupkyne módneho sveta – sestry Bella a Gigi Hadidové a tiež topmodelka Ashley Graham. Trio mladých žien, ktorým momentálne pri nohách leží (nielen) módny svet, bolo vďačným sústom pre fotografov.

Pozornosť si uchmatli obe sestry Hadidové, hoci o kúsok viac si jej vyslúžila staršia Gigi – na podujatí oblečená do modrej kreácie od Emilie Wicksteadovej. Ako jedna z laureátok ocenenia sa prihovorila hosťom a prevzala si aj ocenenie od organizátorov.

Laureátka Taraji P. Henson (vpravo) prišla v...
Speváčka Kasey Musgraves v kreácii Calvin Klein.
+6Americká topmodelka Ashley Graham v kreácii...

Príťažlivej Hadidovej, ktorá len nedávno fotila aj editoriál pre české vydanie magazínu Vogue pod taktovkou dánskej modelky a fotografky Heleny Christensenovej, robila na večierku po skončení spoločnosť aj spomenutá Ashley Graham.

Jej prítomnosť bola opäť neprehliadnuteľná a to najmä pre žensky zvodné kypré tvary, ktoré rada vystavuje na obdiv. V žltých šatách Cushnie vyzerala 28-ročná kráska naozaj sexy a celkom jasne si to uvedomovala.

Americká topmodelka Ashley Graham v kreácii... Foto: Reuters, SHANNON STAPLETON
Americká topmodelka Ashley Graham v kreácii Cushnie. Americká topmodelka Ashley Graham v kreácii Cushnie.

Medzi pozvanými dámami sa objavila napríklad herečka Julianne Moore (v kreácii Chloe) či herečka Yara Shadidi. Laureátkami ocenenia ženského talentu a výnimočnosti sa popri spomenutej Hadidovej stali tento rok aj dámy ako Taraji P. Henson či Bette Midler spoločne s country speváčkou Kacey Musgravesovou, ktorá ovládla aj tohtoročné ceny Grammy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #modelka #Variety Power of Women #Ashley Graham #Gigi Hadid #Bella Hadid

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....