Kráľovná Maxima v gala? Pozor, dámy na dvoroch, máte tu konkurenciu!

Kto povedal, že len v britskej kráľovskej rodine sa nachádzajú príťažlivé a štýlové členky? Zahanbiť sa veru nedajú ani ďalšie slávne predstaviteľky európskych monarchií - medzi nimi aj holandská kráľovná Maxima.

11.04.2019 13:35
debata
Holandský kráľ Willem-Alexander a kráľovná... Foto: Profimedia
Holandský kráľ Willem-Alexander a kráľovná Maxima Holandský kráľ Willem-Alexander a kráľovná Maxima na oficiálnej večeri v Amsterdame s predstaviteľmi diplomatického zboru.

V utorok sa v Amsterdame konala slávnostná výročná večera pre diplomatov z celého sveta, ktorú hostil kráľ Willem Alexander a jeho pôvabná manželka. Oficiálne pózovanie fotografom pred bránami kráľovského paláca v holandskej metropole dalo možnosť zažiariť práve nežnejšej polovici kráľovského páru.

Maxima, ktorá je rodáčkou z argentínskeho Buenos Aires, si na slávnostný moment obliekla kreáciu z dielne britskej dizajnérky Stelly McCartneyovej. Svetlé krémové šaty na jedno rameno s výrazným netopierím rukávom doplnila sandálikmi v béžových tónoch a, samozrejme, kráľovskou korunou.

Jej tiara vyrazila dych mnohým nadšenom šľachtickej elegancie a honosnosti. Štyridsaťsedemročná Maxima si nechala blond hrivu ozdobiť korunkou zdobenou perlami a doplnila ju ešte brošňou na hrudi – v nej sa trblietali ružové diamanty a rovnako perly.

Trojnásobná mama Maxima patrí v Holandsku k obľúbeným osobnostiam a rovnako s jej manželom a jeho matkou, princeznou Beatrix, niekdajšou holandskou kráľovnou, ktorá sa korunky vzdala v roku 2013.

Podobne však na tom je aj spomenutá Letizia, španielska kráľovná, či práve ostrosledované predstaviteľky britskej monarchie – nevesty vnukov kráľovnej Alžbety II. Predstaviteľky monarchií sa dnes radia medzi celebrity, no svojou príslušnosťou k slávnym rodom sa z nich stávajú aj nositeľky akejsi spoločenskej výnimočnosti, čo sa medzi verejnosťou stále teší veľkej obľube.

VIDEO: Pozrite si garderóbu tehotnej vojvodkyne Meghan

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Holandsko #Kráľovná #kráľovná Maxima #členka

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...