Najprv prsia odhalené, potom ako z internátnej školy! Toto je Čierna vdova

Blížiaca sa premiéra filmu Avengers: Endgame opäť povolala do zbroje hlavných hereckých predstaviteľov. Do Londýna zavítala aj americká herečka Scarlett Johansson.

12.04.2019 12:40
debata
Herečka Scarlett Johansson na stretnutí s... Foto: Profimedia
Herečka Scarlett Johansson na stretnutí s fanúšikmi počas prezentácie Avengers: Endgame v Londýne. V kreácii od Toma Forda. Herečka Scarlett Johansson na stretnutí s fanúšikmi počas prezentácie Avengers: Endgame v Londýne. V kreácii od Toma Forda.

Predstaviteľka superhrdinky menom Čierna vdova sa objavila v metropole Veľkej Británie na niekoľkých akciách a prekvapila svojou variabilitou. Keď sa totiž v stredu večer stretla s fanúšikmi, bola z nej skutočná femme fatale a výberom garderóby okamžite upútala pozornosť.

Model nohavicového kostýmu od Toma Forda s dekonštruovaným sakom, kde časť horného dielu tvoril len pruh látky zakrývajúci prsník, patril medzi najodvážnejšie, v akých sa na verejnosti predstavila. Ešte väčšie prekvapenie však po tom prišlo na druhý deň, keď sa Johansson stretla s fotografmi na oficiálnom pózovaní.

Tam totiž zamierila v šatách s florálnym motívom a dlhými rukávmi zapnutými až ku krku, ktoré doplnili čierne pančuchy. V modeli od Michaela Korsa tak pripomínala skôr dievčinu z internátnej školy alebo vidiecku študentku.

Herečka Scarlett Johansson na prezentácii filmu... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Scarlett Johansson na prezentácii filmu Avengers: Endgame v Londýne. V šatách od Michaela Korsa. Herečka Scarlett Johansson na prezentácii filmu Avengers: Endgame v Londýne. V šatách od Michaela Korsa.

Spoločnosť americkej kráske, ktorá sa vraj dočká aj samostatného filmu s jej komiksovou hrdinkou, robili kolegovia Chris Hemsworth a Paul Rudd.

Tvorcovia druhého dielu príbehu Avengers: Infinity War úzkostlivo strážia dej a priebeh posledného filmu, v ktorom budú musieť preživší hrdinovia bojovať o záchranu ľudstva, ale aj svojich starých priateľov. Tých vyhladil vesmírny dobyvateľ Thanos, ktorý v predchádzajúcom filme získal všetky kamene nekonečna a dokonal tak svoj plán – vyhladiť presne polovicu ľudstva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #premiéra #šaty #Scarlett Johansson #podoba #Avengers: Endgame

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...