Najsexi telo večera OTO? Kocianová odhalila nohy v šatách, ktoré nosia hviezdy

Pri slovenskej topmodelke Michaele Kocianovej je už zvykom, že zaujme na prvý pohľad všade, kde sa objaví. Ani na galavečere OTO nebolo tomu inak.

15.04.2019 12:28
debata
Topmodelka Michaela Kocianová. Foto: Profimedia
Topmodelka Michaela Kocianová. Topmodelka Michaela Kocianová.

Rodáčka z Trenčína, ktorá má na konte veľké úspechy v rámci spolupráce so značkami ako Christian Dior či Chanel alebo Victoria's Secret, si prišla pozrieť vyhlásenie výsledkov televíznej ankety. Najbližšie týždne ju však čaká viacero pracovných zastávok na Slovensku.

Speváčka a moderátorka Mária Čírová v kreácii...
Moderátorka Alena Heribanová (Vpravo) v kreácii...
+10Topmodelka Michaela Kocianová.

Zasadne do poroty na kastingoch do ďalšieho ročníka modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look. V nej každoročne objavia modelingoví experti niekoľko nových talentov a krásnych tvárí – naposledy to bola napríklad Slovenka Jasmina Simanová – víťazka finále v roku 2018, ktorá zabodovala aj na svetovom finále na Tenerife.

Čo sa slávnostného sobotňajšieho večera týka, tam sa krásna „porotkyňa“ Kocianová objavila v superkrátkom modeli bielych šiat s trblietavým dezénom.

Herečka Gwyneth Paltrow (predstaviteľka Pepper... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Gwyneth Paltrow (predstaviteľka Pepper Pottsovej) v kreácii Retrofete. Herečka Gwyneth Paltrow (predstaviteľka Pepper Pottsovej) v kreácii Retrofete.

Zavinovací model z dielne značky Retrofete nechal vyniknúť Kocianovej štíhlu a dlhú postavu. Ukážkové krivky, ktoré zvykne táto kráska dávkovať fanúšikom na Instagrame zábermi v bikinách, síce zostali tentoraz zahalené. Ale naozaj len trošičku.

Kocianová si šaty priviezla z New Yorku a hoci značka Retrofete nepatrí medzi najznámejšie mená na módnej scéne, pozornosti celebrít rozhodne neunikla. V rovnakom modeli sa pred časom objavila v spoločnosti boháčka Paris Hilton a vo veľmi podobnom kúsku, akurát v platinovom farebnom vyhotovení a so zahaleným dekoltom sa pred časom prezentovala na premiére filmu Avengers aj herečka Gwyneth Paltrow.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Gwyneth Paltrow #móda #nohy #Michaela Kocianová #OTO #sexy

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...