Krásna Olivia Munn v romantickej komédii. Komu zamotá hlavu?

Preraziť vo svete filmu nie je jednoduché ani pre tie hviezdy, ktoré zabodovali s jedným či dvoma televíznymi projektmi. Pôvabnej Olivii Munnovej sa to však darí.

19.04.2019 14:00
debata
Herečka Olivia Munn na akcii Apex for Youth... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Olivia Munn na akcii Apex for Youth Inspiration Awards gala v New Yorku. Herečka Olivia Munn na akcii Apex for Youth Inspiration Awards gala v New Yorku.

Hrdinka seriálu Newsroom, ktorú v minulosti označili niekoľko pánskych lifestylových magazínov za najsexi žen planéty, si do filmografie pripíše novú rolu. Dostala totiž titulnú úlohu v novej romantickej komédii Love, Wedding, Repeat. Snímka scenáristu a režiséra Deana Craiga prinesie príbeh Jacka, ktorý musí zabezpečiť, aby svadba jeho sestry Hayley bola perfektná. Medzičasom sa však stretne s Dinou (Munn), do ktorej sa zamiloval a ktorú stratil pred dvomi rokmi. V zasadacom poriadku následne nastane malá zmena, ktorá drasticky zmení ich osud a povedie ku katastrofálnym a vtipným následkom. Nakrúcanie snímky, ktorá vznikne v britsko-talianskej koprodukcii, odštartuje 6. mája v Ríme.

Nie je zatiaľ jasné, kto stvárni Munnovej mužský proťajšok – herečka však má na starosti stvárniť hlavnú ženskú hrdinku a vdýchnuť život príbehu lásky s prekážkami.

Brunetka, ktorú v stredu ocenili na akcii Apex for Youth Inspiration Gala, pritom len nedávno odprezentovala aj nový seriál na televíznom festivale v Cannes. Ide o projekt The Rooks, ktorý zastrešila televízia Starz a vznikol na základe rovnomennej knižnej predlohy. V ňom sa hlavná hrdinka snaží vyrovnať so svojimi špeciálnymi schopnosťami a čelí paranormálnym javom vo svojom okolí.

VIDEO: Katarína Brychtová hovorí o rodinnej Veľkej noci

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #film #rola #Olivia Munn #pôvab

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...