Najväčšia premiéra jari: Fešáci z Avengers aj so sexy herečkami ovládli LA!

Záverečný filmový príbeh superhrdinov zo skupiny Avengers patrí medzi najočakávanejšie filmy tejto jari. Tisíce fanúšikov sa zišli na jeho premiére v pondelok večer v Los Angeles.

23.04.2019 10:00
debata
Herečka Zoe Saldana pózuje v šatách z dielne... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Zoe Saldana pózuje v šatách z dielne Givenchy. Herečka Zoe Saldana pózuje v šatách z dielne Givenchy.

Boli to najmä ústredné hviezdy, ktoré prilákali ich pozornosť. Na červený koberec veľkolepej premiéry vstúpili azda všetci účinkujúci, ktorí sa doposiaľ vo filmovom univerze Avengerov objavili. Prišiel napríklad Chris Evans alias Kapitán Amerika, herečka Scarlett Johansson alias Čierna vdova či herec Robert Downey Jr., ktorý už roky stvárňuje Iron Mana.

Herečka Gwyneth Paltrow v kreácii G. Label...
Herečka Danai Gurira v kreácii Oscar de la Renta.
+29Herec Jeremy Renner nechýbal na premiére filmu...

Nežnejšie polovičky osadenstva pútali pozornosť svojimi módnymi výbermi. Napríklad herečka Zoe Saldana bola neprehliadnuteľná vo fuksiovej kreácii Givenchy, spomenutá Scarlett Johansson zase v sexy „brnení“ z dielne Versace. Extravagantnú kreáciu dizajnéra Rolanda van der Kempa predviedla Tessa Thompson a herečku Elizabeth Olsenovú obliekli do zvodnej elastickej róby Alexandre Vauthier.

Medzi hosťami premiéry však neboli len samotní hereckí predstavitelia. Pozvanie dostala napríklad aj Miley Cyrus s manželom Liamom Hemsworthom. Ako inak, aby prišli podporiť jej švagra a Hemsworthovho staršieho brata Chrisa. Ten stvárňuje od roku 2011 v rozličných filmoch z marvelovského univerza legendárneho Thora. Miley si premiérovú atmosféru zjavne užívala a s úsmevmi pózovala v sexy kreácii Saint Laurent.

Snúbenci Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Snúbenci Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt vyzerali spolu ako hrdličky. Snúbenci Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt vyzerali spolu ako hrdličky.

Veľkú pozornosť si vyslúžil aj herec Chris Pratt, ktorý stvárňuje Star Lorda zo série Strážcovia galaxie a objavil sa aj v predchádzajúcom filme o Avengers. Po jeho boku totiž pózovala príťažlivá Katherine Schwarzenegger, s ktorou sa Pratz pred pár týždňami zasnúbil. Vyzerali ako zamilované hrdličky. Podobne ako sexy Scarlett Johansson a jej partner Colin Jost.

zväčšiť Herečka Scarlett Johansson pútala pozornosť v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Scarlett Johansson pútala pozornosť v kreácii Versace. Po jej boku bol partner Colin Jost. Herečka Scarlett Johansson pútala pozornosť v kreácii Versace. Po jej boku bol partner Colin Jost.

V zozname hostí premiéry sa objavili aj herečky Natalie Portman či Gwyneth Paltrow, ktoré sa objavili v predchádzajúcich filmoch. Prišiel tiež napríklad Benedict Cumberbatch, ktorý stvárňuje doktora Strangea či Karen Gillan, ktorá stvárnila Nebullu. Prekvapením bolo, že na premietaní chýbala väčšina hviezd Čierneho pantera. Okrem Danai Gurira, ktorá v novom filme má väčší priestor.

Novinku Endgame, ktorá ja pokračovaním filmu s podtitulom Infinity War, sprevádzali od úvodu veľké tajnosti. Fanúšikovia dobre vedia, že v spomenutej „prvej epizóde“ prichádza na záver o život polovica skupiny Avengers v dôsledku sily kameňov nekonečna, ktoré získal vesmírny dobyvateľ Thanos. O tom, či sa ich podarí vzkriesiť, alebo sa film viac sústreďuje na osudy tých, ktorí prežili, sa do poslednej chvíle tajilo všetko, čo sa dalo.

zväčšiť Herci Don Cheadle (vľavo) a Chris Evans mali... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herci Don Cheadle (vľavo) a Chris Evans mali veselú náladu. Herci Don Cheadle (vľavo) a Chris Evans mali veselú náladu.

Nepochybne aj preto je záujem o film obrovský a očakáva sa, že Endgame by mohla počas nasledujúceho premiérového víkendu v amerických kinách zlomiť všetky doterajšie rekordy. Do slovenských kín prichádza film tiež najbližší štvrtok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Chris Evans #Chris Hemsworth #Scarlett Johansson #Chris Pratt #hviezdy #Brie Larson #Avengers: Endgame

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....