Scarlett, Gwyneth či Brie? Súboj sexepílu dosahuje superhrdinskú úroveň

Sú krásne, (aspoň na filmovom plátne) sú nebojácne a sú aj poriadne sexi! Na premiére filmu Avengers: Endgame v pondelok podvečer sa ženské hviezdy predbiehali v tom, ktorá bude zvodnejšia.

24.04.2019 00:00
debata
Herečka Scarlett Johansson zvádza v kreácii... Foto: Reuters, MONICA ALMEIDA
Herečka Scarlett Johansson zvádza v kreácii Versace. Herečka Scarlett Johansson zvádza v kreácii Atelier Versace.

Pozornosť sa sústreďovala vo veľkej miere na herečku Scarlett Johanssonovú, ktorá vo filme tentoraz dostala výrazný priestor. Aj preto nebolo prekvapením, že sa blondínka pripravila naozaj superhrdinsky. S výdatnou pomocou značky Versace.

Herečka Gwyneth Paltrow v kreácii G. Label...
Herečka Danai Gurira v kreácii Oscar de la Renta.
+29Herec Jeremy Renner nechýbal na premiére filmu...

Herečka sa pred objektívy postavila v trblietavých šatách, ktoré vyzerali akoby boli odliate na jej dokonalom tele. Zvýraznili poprsie, tvarovaný driek a na chrbte jemne provokovali odhalením až po driek. Na Johanssonovej mohli nechať oči fotografi, hostia, ale aj jej partner Colin Jost, ktorého so sebou priviedla.

Herečka Brie Larson pózuje na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Brie Larson pózuje na premiére filmu Avengers: Endgame. Herečka Brie Larson pózuje na premiére filmu Avengers: Endgame. V kreácii Celine.

Bez partnera dorazila jej kolegyňa Brie Larson, ktorá sa v snímke objavuje ako postava Captain Marvel. Držiteľka Oscara stavila na noblesnú eleganciu, ktorej však nechýbal dotyk zvodnosti a jemnej provokácie. Šaty z dielne značky Celine podčiarkli jej bezchybnú postavu a jemne odhalili nohy v rozparku.

Na slávnostnej premiére nechýbala ani americká herečka Gwyneth Paltrow, ktorá je o dekádu staršie než obe spomenuté kolegyne. Ani ona však nezostala nepovšimnutá. Predviedla totiž nádherné nohy v kratučkej kombinácia z dielne G. Label. Hoci matka dvoch detí bola pomerne decentná od pása nahor a vlastne aj celkom zahalená, opačným smerom to bola jedna veľká sexi nádielka udržiavanej figúry.

Herečka Gwyneth Paltrow v kreácii G. Label... Foto: Reuters, MONICA ALMEIDA
Herečka Gwyneth Paltrow v kreácii G. Label predviedla svoje ukážkové nohy. Herečka Gwyneth Paltrow v kreácii G. Label predviedla svoje ukážkové nohy.

Akciu si, samozrejme, nenechali ujsť ani ďalšie hviezdy filmovej ságy, medzi nimi napríklad herečka Zoe Saldana, jej kolegyňa Karen Gillan či Danai Gurira alebo Natalie Portman. Ich módny výber bol decentnejší, ale pozrieť si ich môžete všetky v našej bohatej galérii. V ankete hlasujte o najsexi z trojice „avengeriek“.

VIDEO: Pozrite si video so sexy modelkou Michaelou Kocianovou

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Gwyneth Paltrow #sexepíl #Scarlett Johansson #súboj #Brie Larson #Avengers: Endgame

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...