Princezná Swift, zvodná Moore či oscarový Malek: Najvplyvnejšie osobnosti v gala!

Ovplyvňujú svetové dianie, sú vzormi, idolmi, inšpiráciou či novátormi. Najvýznamnejšie a najvplyvnejšie osobnosti planéty, ktoré každoročne vyhlasuje magazín TIME, sa zišli v New Yorku.

24.04.2019 11:25
debata
Speváčka Taylor Swift v kreácii J. Mendel. Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Speváčka Taylor Swift v kreácii J. Mendel. Speváčka Taylor Swift v kreácii J. Mendel.

Slávnostný galavečer s príznačným názvom TIME 100 Gala si nenechali ujsť známe tváre z rôznych odvetví šoubiznisu a umenia, ale tiež predstavitelia ekonomických či politických oblastí. Pozornosť fotografov sa sústredila na príťažlivé dámy. Jeden z unikátnych momentov pred objektívmi ponúkla speváčka Taylor Swift, o ktorej mnoho médií písalo ako o „princeznej“ utorňajšej udalosti. V kreácii J. Mendel v pastelových farbách vyzerala veľmi pôvabne.

Americká futbalistka Alex Morgan.
Herečka Indya Moore v kreácii od Iris van...
+15Topmodelka Naomi Campbell v kreácii Valentino...

Pozvanie a prestížne členstvo v tohtoročnom zozname prijala aj herečka Brie Larson, ktorá je v jednom kole vďaka aktivitám okolo filmu Avengers: Endgame a tiež nedávnemu filmu Kapitán Marvel. V zelenej elegantnej róbe bez ramienok s masívnou sukňou pôsobila ako zo starého Hollywoodu.

Jeden z najoriginál­nejších, ale aj najodvážnejších lookov večera predvádzala herečka Indya Moore – hviezda seriálu Pose a tiež tvár značky Louis Vuitton. Dvadsaťštyriročná rodáčka z New Yorku, ktorá sa narodila ako chlapec a pred niekoľkými rokmi podstúpila tranzíciu, v šatách Iris van Herpenovej predvádzala takmer nahé telo.

Herečka Indya Moore v kreácii od Iris van... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Herečka Indya Moore v kreácii od Iris van Herpenovej vyzerala očarujúco. Herečka Indya Moore v kreácii od Iris van Herpenovej vyzerala očarujúco.

Pred médiami sa rozhovorila aj o tom, že je súčasťou takého prelomového projektu ako bol seriál Pose, ktorý sa sústreďuje na život trans komunity v New Yorku koncom 80-tych rokov. „Som naozaj hrdá na spôsob, akým Pose spojil mnohé rodiny, dotkol sa ľudských sŕdc a dokázal otvoriť ich mysle. Je neuveriteľné vidieť to okolo seba,“ komentovala Moore.

Taliansky dizajnér Pier Paolo Piccioli a... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Taliansky dizajnér Pier Paolo Piccioli a britská modelka Naomi Campbell pózovali spoločne. Taliansky dizajnér Pier Paolo Piccioli a britská modelka Naomi Campbell pózovali spoločne.

Hereckú profesiu na gala najvýznamnejších osobností zastúpili aj tohtoroční favoriti Oscarov Glenn Close (ktorá si však sošku napokon neodniesla) a Rami Malek (ktorý ju získal). Okrem nich zaradil TIME do zoznamu aj herca Dwayna „The Rock“ Johnsona či Sophiu Bushovú. Hudobnú brandžu zastupoval napríklad spevák a producent Khalid, prišiel tiež moderátor Jimmy Fallon alebo športovci Alex Morgan, Mohamed Salah.

Prekvapivým hosťom akcie bola aj česká modelka a filantropka žijúca v USA Petra Němcová. Módne odvetvie reprezentovala zase napríklad dizajnérka značky Givenchy Clare Waight Keller, ktorú sprevádzala herečka Julianne Moore alebo taliansky dizajnér Pier Paolo Piccioli z ateliéru Valentino a britská modelka Naomi Campbell.

VIDEO: Pozrite si video s Michaelou Kocianovou o hľadaní nových tvárí

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #médiá #Taylor Swift #Time #najvplyvnejší #Brie Larson #100 #Indya Moore #Pose

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...