Dračia kráľovná ako červené zjavenie! Takto žiarila Emilia Clarke v gala

Na červené koberce a veľkolepé hollywoodske podujatia si už za roky práce na seriáli Hra o tróny zvykla. Ale na galavečere magazínu TIME, ktorý ju zaradil medzi najvplyvnejšie osobnosti planéty, to bolo predsa len špeciálne.

25.04.2019 00:00
debata
Herečka Emilia Clarke prišla na Time 100 Gala v... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
2019 Time 100 Gala, Emilia Clarke Herečka Emilia Clarke prišla na Time 100 Gala v kreácii Dolce & Gabbana.

Herečka Emilia Clarke sa ocitla v zozname a ako sama prezradila, cítila sa byť nesmierne poctená. Na utorňajšom evente, ktorý sa konal v New Yorku, samozrejme, nechýbala.

Predstaviteľka Dračej kráľovnej zo slávneho seriálu Hra o tróny, ktorý sa blíži ku koncu v rámci záverečnej série, stavila na červenú róbu z dielne značky Dolce & Gabbana. Tylová sukňa dodávala modelu princeznovský dojem, zvýraznená podprsenka zase nádych zvodnosti. Brunetka s uhladenými vlasmi a výraznými perami rozdávala naokolo úsmevy a celý večer si vraj skvelo užívala.

Americká futbalistka Alex Morgan.
Herečka Indya Moore v kreácii od Iris van...
+15Topmodelka Naomi Campbell v kreácii Valentino...

O tom, že Emilia Clarke je výnimočná žena, sa nedávno rozhovoril aj jej seriálový kolega Kit Harington. V májovom vydaní magazínu Esquire opísal moment, keď ju prvýkrát stretol. „Sedeli sme v bare Fitzwilliam a zhovárali sa s Richom Maddenom. Potom vošla ona a keď som ju uvidel, povedal som si len wau! Je to žena, ktorá vám dokáže zobrať dych, keď vstúpi do miestnosti,“ uviedol Harington.

Podľa neho je však ich spojenie predovšetkým kamarátske a vzniklo najmä preto, lebo obaja si prešli podobnou skúsenosťou náhlej slávy a medzinárodnej popularity. „Nikto iný nerozumie tomu, aké to je byť súčasťou ‚trónov‘ tak ako Emilia, tak ako sme to prežívali my. A skutočne nás to spojilo,“ komentoval.

Na gala magazínu TIME 100 Gala sa objavilo množstvo ďalších známych tvárí zo sveta šoubiznisu, kultúry či politiky alebo ekonomiky. Viac si pozrite v našej galérii.

VIDEO: Michaela Kocianová vystríha začínajúce modelky: Na toto pozor!

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #gala #Time #Emilia Clarke #Kit Harington #najvplyvnejší

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...