Konflikt bratov v kráľovskej rodine? Princ Harry so švagrinou Kate ponúkli odpoveď

Klebety o tom, že v britskej kráľovskej rodine to škrípe, spoločne popierali princ Harry a jeho švagriná Kate, vojvodkyňa z Cambridge. S úsmevom a spoločne sa zúčastnili na slávnostnej bohoslužbe.

26.04.2019 06:57
debata (3)
Princ Harry a jeho švagriná Catherine,... Foto: Reuters, POOL
Princ Harry a jeho švagriná Catherine, vojvodkyňa z Cambridge Princ Harry a jeho švagriná Catherine, vojvodkyňa z Cambridge prišli na bohoslužbu spoločne a s úsmevom.

Vo štvrtok sa mladší potomok korunného princa Charlesa a manželka jeho brata Williama objavili na oslavách takzvaného Anzac Day, ktorý pripomína austrálskych a novozélandských vojakov obetujúcich svoje životy v rámci vojnových konfliktov a služby.

Médiá sa však sústreďovali najmä na ústrednú dvojicu. Po veľkonočnej nedeľňajšej omši pred pár dňami sa totiž začali šíriť reči o tom, že dvojica princov – bratov spolu ani neprehovorila. Dôvodom konfliktu má byť, samozrejme, Harryho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu.

Princ Harry a jeho švagriná Catherine,...
Princ Harry a jeho švagriná Catherine,...
+3Princ Harry a jeho švagriná Catherine,...

Hoci ani vo štvrtok nemohla verejnosť zočiť bok po boku dvojicu synov zosnulej princeznej Diany, úsmevy na Harryho perách a živá konverzácia so švagrinou naznačujú, že ide skôr o bulvárne výmysly. Kým Harryho polovička sa prestala zúčastňovať na oficiálnych akciách pre blížiaci sa termín pôrodu, jeho brat William mal pracovné povinnosti priamo na Novom Zélande.

William, inak tiež vojvoda z Cambridge navštívil jednu z dvoch mešít v meste Christchurch, kde belošský rasista zastrelil 15. marca 50 ľudí a ďalších 50 zranil. V mešite al-Noor prehovoril približne k 100 ľuďom vrátane moslimských lídrov a novozélandskej premiérky Jacindy Ardernovej. Povedal, že posolstvo je po týchto útokoch jasné – nenávisti sa nepodarí rozdeliť ľudí.

VIDEO: Pozrite sa, ako chudli do plaviek finalistky Miss Slovensko!

Video

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #princ Harry #rodina #konflikt #omša #bohoslužba

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...