Nádherná! Selena Gomez je ako obrázok, očarila na vzdelávacej akcii

Najprv prekvapila neočakávaným vystúpením na festivale Coachella a vo štvrtok bola hviezdou konferencie WE. Speváčka a herečka Selena Gomez je späť a vyzerá nádherne.

26.04.2019 13:00
debata (4)
Speváčka a herečka Selena Gomez na akcii WE Day... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Speváčka a herečka Selena Gomez na akcii WE Day California. Speváčka a herečka Selena Gomez na akcii WE Day California.

Dvadsaťšesťročná umelkyňa sa posledné mesiace skôr stránila verejnosti a ľudia z jej blízkeho okolia priznali, že Gomez sa sústredila na psychologickú podporu a mentálnu liečbu. O tom, že roky bojuje s problémami, stavmi úzkosti, ale aj depresiou, sa vie už dlho.

Na kalifornskom podujatí WE Day California, kde sa okrem iného hovorilo o podpore vzdelávania a školských projektov na rozvoj talentu a následného uplatnenia v praxi, sa Selena Gomez objavila ako jedna z veľkých podporovateliek tohto zámeru. A tiež ako spíkerka.

Samozrejme, pri stretnutí s médiami dopriala objektívom a svetu aj svoj „celebritný“ moment. V čiernych šatách značky Dior a s decentne upravenými vlasmi vyzerala naozaj očarujúco. V uplynulých mesiacoch niektorí jej neprajníci riešili, že pre užívanie liekov pribrala a že vyzerá zanedbane. Odpoveď na takéto reči bola celkom jasná – brunetka je v dokonalej forme.

Gomezovú okrem jej kariéry detskej herečky a následného úspechu aj po dovŕšení dospelosti preslávil tiež vzťah so spevákom Justinom Bieberom. Dvojica vytvorila pár, rozišla sa a znovu dala dohromady niekoľkokrát. Práve po poslednom rozchode (začiatkom minulého roka) sa však údajne znovu objavili aj Gomezovej problémy.

VIDEO: Topmodelka Kocianová o svadbe aj vlastnom podnikaní

Video

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Selena Gomez #návrat #Dior #forma #konferencia #pôvab

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...