VIDEO Čírová ako princezná v ružovom! Toto je pre ňu ako malý ples

Neprehliadol ju nik. Speváčka Mária Čírová sa pred dvoma dňami objavila na slávnostnom otvorení módneho filmového festivalu v Bratislave. A poňala to naozaj vo veľkom módnom štýle.

27.04.2019 12:00
debata
Speváčka Mária Čírová, ktorá sa na akcii... Foto: Peter Frolo pre Fashion Film Festival Bratislava
Speváčka Mária Čírová, ktorá sa na akcii objavila v kreácii od Hellenski. Speváčka Mária Čírová, ktorá sa na akcii objavila v kreácii od Hellenski.

Úspešná interpretka a tiež moderátorka šou Voice Česko Slovensko, sa obliekla do výrazných tylových šiat slovenskej značky Hellenski, ktoré boli neprehliadnuteľné už do ďaleka. Čírová pred kamerou TV Pravda priznala, že domácu módu podporuje už desať rokov.

Speváčka Anita Soul sa pochválila šťastnou...
Topmodelka Barbora Brušková.
+19Slovenská modelka Linda Nývltová v tope a...

„Jednoducho sa v tých modeloch cítim dobre a podporujem slovenskú módu, pretože viem, že tu sú šikovní ľudia,“ uviedla Čírová pred kamerou. Kedysi bola dievčaťom s gitarou, ktorá nosila flanelku na nohách teniskách.

VIDEO TU:

Video

Tvrdí, že ležérny štýl má rada stále. „Skôr toto, čo vidíte, je výnimočnejšie. Dalo by sa to prirovnať ku každej normálnej žene, ktorá sa chystá na ples a je to tak aj u mňa. Dnes mám taký malý ples,“ vyhlásila na margo svojho looku.

Čírová spolupracuje aj so známymi slovenskými štylistami a ich služby si veľmi cení. Čo o nich povedala a čo si cení na ležérnom štýle najviac? Pozrite si v našom videu vyššie. V druhom videu uvidíte krátku reportáž z otvorenia spomenutého festivalu, kde v súťažnej sekcii zvíťazil fotograf Jakub Gulyas a so svojím minifilmom Dolls pocestuje do Paríža.

VIDEO: Aký bol bratislavský módny filmový festival?

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #štylista #trend #Mária Čírová #video #Hellenski

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...