Celeste Buckingham na Miss v šatách s veľkosťou 42! Miluje svoje krivky

Ženské krivky sú krásne, ozýva sa čoraz častejšie z Hollywoodu, ale aj módneho priemyslu, ktorý bol roky odsúdený na modelky s veľkosťou XS. O tom, že zmena je už aj na Slovensku, presviedča aj speváčka Celeste Buckingham.

28.04.2019 09:36
debata (30)

Hviezda hudobnej scény bola jednou z ozdôb programu, v rámci ktorého vystúpila so sestrou Carmel. Ešte pred samotným sobotňajším finále sa staršia Celeste prihovárala fanúšikom na svojom profile na Instagrame.

V rámci takzvaných „insta-stories“ zverejnila aj záber z návštevy centra na tvarovanie postavy. „Nie, nechudneme do Missky,“ komentovala so smiechom. „Som tam v šatách, ktoré majú veľkosť 42, tak sa teším,“ odkázala speváčka, ktorú na slávnostný galavečer obliekala dizajnérka Michaela Ľuptáková.

Speváčka Celeste Buckingham v šatách od... Foto: SITA, Alexandra Čunderlíková
Speváčka Celeste Buckingham v šatách od Michaely Ľuptákovej. Speváčka Celeste Buckingham v šatách od Michaely Ľuptákovej.

Trblietavý model z jej aktuálnej prehliadky, ktorá mala premiéru pred pár týždňami v Bratislave, predvádzala tiež modelka s plnšími tvarmi. Celeste Buckingham sa už dlhší čas prihovára svojim fanúšikom a fanúšičkam aj tým, že sa snaží v nich prebudiť pocit seba akceptácie a spokojnosti. V sobotu večer sa určite v tejto snahe priblížila k úspešnému cieľu ďalším krôčikom.

Víťazka Miss Slovensko Frederika Kurtulíková z...
Prvá vicemiss 2019 Alica Ondrášová z Unína.
+18Druhá vicemiss 2019 Natália Hrušovská z Nitry.

Niet pochýb, že jej podoba si nájde aj kritikov alebo hejterov. Samotná Buckingham však vyzerala výborne a najmä pôsobila veľmi spokojne. A to je pocit, ktorý netvoria šaty s veľkosťou XS, M alebo XL, k tomu sa musí človek dopracovať sám.

Víťazkou súťažného finále Miss Slovensko 2019 sa stala Frederika Kurtulíková z Bratislavy. Viac tu.

VIDEO: Slovenské speváčky milujú módu. Aj Mária Čírová, pozrite sa

Video

© Autorské práva vyhradené

30 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Celeste Buckingham #Miss Slovensko #veľkosť #krivky #Michaela Ľuptáková

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...