Móda z Miss! Nývltová bodovala, Mendrejová šla na istotu a Vágnerová iná než ostatné!

Uplynulý víkend v Bratislave patril voľbe novej kráľovnej krásy. A samozrejme, na finálovom večere a následnej afterpárty nechýbali ani krásky z minulých ročníkov.

29.04.2019 11:22
debata
Medzi pozvanými sa objavila aj bývalá Miss... Foto: LGM
Magdaléna Šebestová. Medzi pozvanými sa objavila aj bývalá Miss Slovensko Magdaléna Šebestová. Oblečená do kreácie od Isabel Marant.

Práve im patril červený koberec a pozornosť v rámci módneho súboja. Veľké prekvapenia sa nekonali – väčšina dievčat, ktoré v minulosti skúšali šťastie v súboji o najkrajšiu Slovenku, prípadne brali trofeje, stavili na klasiku a ľúbivú či sexy kreácie.

Česká Miss Nikol Švantnerová v kreácii Poner.
Lekárka Alena Pallová v kreácii Chanel.
+19Medzi pozvanými sa objavila aj bývalá Miss...

Ak vybrať dámy, ktoré sa pohli mimo sveta večerných rób, tak určite Magdalénu Šebestovú a Veroniku Vágnerovú. Prvá stavila na striebornú minišaty z variácie na šušťákový materiál od Isabel Marantovej. Výsledný efekt, aj v kombinácii s účesom, topánkami a žiarivými červeným perami, pôsobil priam futuristicky. Menej je však niekedy viac a v tomto prípade to možno boli práve vlasy, ktoré mohli byť upravené striedmejšie. Na druhej strane však Šebestovej patrí bod za odvahu, že skúsila účes iný ako väčšina jej kolegýň – dlhé kadere padajúce na plecia z väčšiny z nich robili armádu klonov.

Na finále Miss Slovensko 2019 nechýbala ani... Foto: LGM
Veronika Vágnerová-Husarová Na finále Miss Slovensko 2019 nechýbala ani bývalá kráľovná krásy Veronika Vágnerová-Husarová.

Vágnerová bola tiež v tomto zozname originálnejšia než zvyšok misskovskej výpravy. Stavila na čierny nohavicový kostým so zdôrazneným driekom a výraznejšími ramenami od Veroniky Gall. V celkovom stylingu v kombinácii so sandálikmi, jednoduchou listovkou do ruky a dohladka vyžehleným bopom a ĺa Victoria Beckham vyzerala sviežo a šik.

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková, ktorú oblieka zvyčajne módny concept store so značkami zahraničných dizajnérov, tentoraz stavila na domácu Janu Pištejovú. Jej zlatá kreácia pôsobila trošku ako brnenie modernej Amazonky a zlatý odtieň na nositeľke fungoval, práve materiálovo boli šaty asi najzaujímavejšie. Inak, sa však model radil do misskovskej klasiky – zvodný dekolt, rozparok k tomu, zlaté sandáliky, strieborná listovka. Človek má pocit, že podobných šiat už videl na súťaži krásy stovky.

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková... Foto: LGM/Profimedia
Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková (vľavo) a Denisa Mendrejová. Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková (vľavo) a Denisa Mendrejová.

Podobné platí aj o bývalej Miss Universe SR Denise Mendrejovej, ktorá pre zmenu stavila na model v striebornom odtieni. Podobne ako Chomisteková aj ona pôsobila sexy, šaty sošne tvarovali jej siluetu a zvýrazňovali krivky. V zásade sa tomuto looku nedá nič vytknúť. Až na originalitu. Tej však bolo počas celého večera pomenej.

Zo „zlatej strednej cesty“ vybočoval napríklad model od Michaela Kováčika, ktorý si obliekla modelka Linda Nývltová. Ľahučké šaty v dekolte prekrížené a zaujímavo prechádzajúce do nadýchaných rukávov fungovali aj vďaka samotnej nositeľke. Topmodelka vie unosiť aj strihy a kúsky, ktoré nemusia fungovať na žene normálnej konfekčnej veľkosti. Rozparok bol sexy, prestrih na hrudi tiež, ale výsledok nepôsobil vulgárne, ale šik. Jedna výčitka by tu však bola. Z fotografie to vyzerá, že dĺžka šiat mala byť o pár centimetrov kratšia.

Modelka Linda Nývltová prišla na finále v... Foto: LGM
Modelka Linda Nývltová prišla na finále v kreácii od Michaela Kováčika. Modelka Linda Nývltová prišla na finále v kreácii od Michaela Kováčika.

Slávnostný galavečer v domácej móde si nenechali ujsť ani ďalšie známe krásky. Napríklad speváčka Celeste Buckingham prišla v kreácii od Michaely Ľuptákovej, bývalú Missku Barboru Franekovú tiež obliekal Michael Kováčik a protokolistku Katarínu Dikovú Strýčkovú obliekol Boris Hanečka. Viac si pozrite v našej galérii. V ankete môžete hlasovať za najlepšie oblečenú dámu večera – z bohatej galérie sme vybrali deväť dám – pozrieť si ich môžete všetky vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Celeste Buckingham #červený koberec #Miss Slovensko #celebrity #Denisa Mendrejová #Linda Nývltová #Magdaléna Šebestová #Veronika Vágner Husárová

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....