Dokonalejší pár snáď ani neexistuje! Pozrite sa na Bündchenovú s fešákom Bradym

Modelka Gisele Bündchen patrí k stáliciam prestížneho podujatia MET Gala, po jej boku sa pravidelne ukazuje aj jej manžel, Tom Brady.

09.05.2019 00:00
debata

Dvojica si spoločne užila v pondelok veľkolepý večer v newyorskom Metropolitnom múzeu. A pri pohľade na slávnu dvojicu bolo jasné – na červenom koberci MET Gala sa dokonalejší pár nepredviedol.

Manželia Tom Brady a Gisele Bündchen pózujú... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Tom Brady a Gisele Bündchen Manželia Tom Brady a Gisele Bündchen pózujú spoločne na otvorení výstavy v Metropolitnom múzeu v New Yorku.

Brazílska kráska, ktorá je dvojnásobnou mamou, zvolila šaty dizajnérky Marie Grazia Chiuri, ktorá pracuje pre značku Dior. Trblietavá róba s odleskami bordovej lahodila dokonalej postave jednej z najlepšie platených modeliek sveta. Jej manžel, hráč tímu amerického futbalu New England Patriots, si so svojou krásnou polovičkou zladil sako – siahol po bordovej farbe – odlesky Bündchenovej šiat tak pri manželovom boku mohli krásne vyniknúť.

Dakota Johnson v šatách Gucci.
Topmodelka Candice Swanepoel v róbe Prabal Gurung.
+95Ella Balinska na otvorení výstavy Camp: Notes...

41-ročný Brady sa držal pri svojej manželke, pred objektívmi pôsobili ako dokonalý tím. Dvojica sa pred oltár postavila v roku 2009 a z ich manželstva pochádzajú dve deti – syn Benjamin a dcéra Vivien. Manželia sa navzájom podporujú, čo bolo vidieť aj nedávno – vo februári počas finále Super Bowlu, kedy sa práve Tom Brady stal najoslavovanejším hráčom turnaja a jeho tím, New England Patriots, získal prestížnu trofej.

Topmodelka Gisele Bündchen v kreácii Dior Haute... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Topmodelka Gisele Bündchen v kreácii Dior Haute Couture. Topmodelka Gisele Bündchen v kreácii Dior Haute Couture.

Následne zasa podporil Brady svoju polovičku, ktorá si koncom februára prevzala prestížne ocenenie inštitúte UCLA – počas Science Gala v Beverly Hills, kde modelku ocenili za podporu enviromentálnych projektov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gisele Bündchen #Tom Brady #MET Gala

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...