Aha! Krásne manželky Clooneyho a Damona ako súperky na červenom koberci

Sú skvelý tím! George Clooney (57) a Amal Clooney (41) žiaria všade, kde sa spoločne objavia. Očarili na premiére novinky Hlava 22.

09.05.2019 00:00
Amal Clooney Foto:
George Clooney a Amal Clooney na premiére novinky Hlava 22 v Los Angeles.
debata

Držiteľ Oscara zaujme svojím mužným šarmom, jeho polovička výraznou krásou. Inak tomu nebolo ani počas premiéry novinky Hlava 22. Pod sériu, ktorá vznikla podľa predlohy slávnej knihy Josepha Hellera, sa Clooney podpísal ako producent, spolurežisér aj jeden z hercov.

George Clooney  a  Amal Clooney na premiére... Foto: SITA/AP, MONICA ALMEIDA
George Clooney George Clooney a Amal Clooney na premiére novinky Hlava 22 v Los Angeles.

Zatiaľ, čo herec a režisér stavil na klasiku a pred objektívy prišiel v čiernom obleku, Amal Clooney (41) zvolila efektný model z dielne Oscar de la Renta v hodnote takmer 6 500 libier. Zvodný asymetrický strih odhaľoval rameno peknej právničky, do pozornosti sa vďaka minidĺžke dostali aj jej štíhle nohy. K zelenej farbe šiat zvolila výrazný rúž a tmavá hriva jej voľne padala na plecia. Výraznej Amal, ktorá je mamou dvojičiek Elly a Alexandra, zelená farba šiat naozaj lichotila.

Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso na... Foto: MONICA ALMEIDA
matt Damon Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso na premiére novinky Hlava 22 v Los Angeles.

Na premiére, ktorá sa konala v Los Angeles, neboli jediným hviezdnym párom. Na červenom koberci sa striedali s dobrým kamarátom Clooneyho, hercom Mattom Damonom, ktorého pred objektívmi sprevádzala manželka, Luciana Barroso. Párik patrí k najstabilnejším párom Hollywoodu, dvojica spoločne žije v manželstve od roku 2005 a vychováva tri ratolesti. Luciana Barroso prišla na premiéru v čiernom kostýme, pod ktorým bolo vidieť sexi červený top, jej večerný look dopĺňali výrazné náušnice.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #Amal Clooney #Hlava 22

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...