Nová princezná z Aladina vyrazí krásou dych. Na premiére v Londýne žiarila!

Aj do slovenských kín príde už o pár týždňov filmová novinka, ktorá je variáciou slávnej kreslenej rozprávky Aladin. Režisérsky je pod ňou podpísaný Guy Ritchie. Ale zaujmú aj hlavní protagonisti, hoci ich mená zatiaľ veľmi známe nie sú.

11.05.2019 16:00
debata
Hereckí kolegovia Mena Massoud (vľavo) a Naomi... Foto: Reuters, HENRY NICHOLLS
Hereckí kolegovia Mena Massoud (vľavo) a Naomi Scott spoločne na premiére filmu Aladdin. Hereckí kolegovia Mena Massoud (vľavo) a Naomi Scott spoločne na premiére filmu Aladdin.

Rolu Aladina, ktorý nájde čarovnú lampu s uväzneným džinom plniacim každé želanie, získal egyptský rodák žijúci v Kanade Mena Massoud. Pozornosť si však určite uchmatne aj krásna orientálna princezná. Tú stvárnila britská herečka Naomi Scott.

Herečka Naomi Scott vyzerala na premiére naozaj...
Herec Will Smith nemohol na premiére filmu...
+7Herec Mena Massoud stvárnil vo filme...

Hoci jej meno aj pôvod sa viaže k Veľkej Británii, orientálny zjav zdedila krásna herečka po mame. Tá totiž pochádza z Ugandy, ale jej pôvod siaha do indickej komunity, ktorá kedysi v tomto africkom štáte žila. Scott tak mohla zužitkovať na plátne svoj etnický pôvod a vdýchnuť život orientálnej princeznej, ktorá popletie hlavu nielen Aladinovi, ale určite aj mnohým divákom.

Vo štvrtok večer sa konala v Londýne veľkolepá premiéra, kde film predstavil osobne aj spomenutý režisér Guy Ritchie. Nechýbali, samozrejme, ústrední predstavitelia. Ich zostavu dopĺňa aj americký herec Will Smith, stvárnil práve džina v lampe.

zväčšiť Zľava: Režisér Guy Ritchie a členovia hereckého... Foto: Reuters, HENRY NICHOLLS
Guy Ritchie a členovia hereckého osadenstva - Mena Massoud, Naomi Scott, Will Smith a Marwan Kenzari. Zľava: Režisér Guy Ritchie a členovia hereckého osadenstva - Mena Massoud, Naomi Scott, Will Smith a Marwan Kenzari.

Herečka Naomi Scott bola neprehliadnuteľná aj pre výber jej večernej kreácie. Belasý model šiat bez ramienok s korzetom vykladaným kryštálmi dopĺňala aranžovaná sukňa, akoby evokujúca denimové kreácie. Model vznikol v ateliéri značky Burberry a pripravili ho pre hrdinku z filmov Power Rangers či pripravovaných Charlieho anjelov na mieru.

Do slovenských kín príde novinka Aladin vo štvrtok 23. februára. Film bude v kinách so slovenským dabingom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #novinka #móda #červený koberec #Burberry #Aladin #Naomi Scott

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...