Aká matka, taká... Demi Moore s dcérou súperili v hĺbke výstrihu. A vyhráva?

Nebude to asi celkom zhoda náhod, že sa herečka a známa dcéra hollywoodskych rodičov Rumer Willis objavila na sobotňajšej akcii v šatách, ktoré nápadne pripomínali kreáciu jej mamy Demi Mooreovej.

13.05.2019 00:00
debata (2)
Herečka Rumer Willis na 26. ročníku benefičnej... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Rumer Willis na 26. ročníku benefičnej akciel Race to Erase MS Gala. Herečka Rumer Willis na 26. ročníku benefičnej akciel Race to Erase MS Gala.

Najstaršia dcéra známej americkej herečky a jej exmanžela Bruca Willisa dorazila na charitatívne podujatie Race to Erase Gala v Los Angeles a okamžite upútala pozornosť svojimi čiernymi šatami s hlbokým trojuholníkovým výstrihom. Ten smeroval až k pupku a odhaľoval Rumerine obnažené torzo aj obliny poprsia.

Iba pár dní pred touto akciou sa však veľmi podobne predviedla pred objektívmi aj 56-ročná Demi Moore, Willisovej mama. A to konkrétne na podujatí MET Gala v newyorskom Metropolitnom múzeu. Po boku dizajnéra Anthonyho Vacarella pózovala fotografom v čiernej kreácii s dlhou sukňou po zem a sakovým vrchným dielom s výstrihom až po pupok.

Herečka Demi Moore na akcii MET Gala v New... Foto: Profimedia
Herečka Demi Moore na akcii MET Gala v New Yorku v kreácii Anthony Vacarello pre Saint Laurent. Herečka Demi Moore na akcii MET Gala v New Yorku v kreácii Anthony Vacarello pre Saint Laurent.

Hoci podľa niektorých módnych kritikov v plejáde extravagantne oblečených celebrít nevyčnievala, ba skôr zanikala, rozhodne patrila medzi sexy dámy večera. Ktohovie len, či svojej dcére ponúkala svoje rady pri výbere garderóby na spomenuté víkendové gala s charitatívnym poslaním.

Dakota Johnson v šatách Gucci.
Topmodelka Candice Swanepoel v róbe Prabal Gurung.
+95Ella Balinska na otvorení výstavy Camp: Notes...

Rumer Willis však musí počítať s tým, že ju s mamou budú porovnávať. Môžete aj vy – v našej ankete?

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #Demi Moore #výstrih #Rumer Willis #podobnosť

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....