Vojvodkyňa Kate očarila v bodkách! Okopírovala najlepšiu kamošku Meghan?

S úsmevom, dobrej nálade a opäť očarujúca. Britská vojvodkyňa Kate sa pri pracovných povinnostiach v utorok popoludní opäť ocitla v centre pozornosti.

15.05.2019 10:25
debata (3)
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge na návšteve... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge na návšteve Bletchley Park pri príležitosti výstavy D-Day Exhibition. Vojvodkyňa Catherine z Cambridge na návšteve Bletchley Park v šatách od Alessandry Rich.

Trojnásobná mama zavítala do Bletchey Park, kde navštívila výstavu, ale aj skupinku školákov. Pozornosti verejnosti, ani médií, samozrejme, jej prítomnosť neušla. Konieckoncov, Catherine dorazila hlavným vchodom a v príťažlivých bodkovaných šatách bola neprehliadnuteľná.

Vojvodkyňa Catherine z Cambridge.
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge na návšteve...
+2Vojvodkyňa Catherine z Cambridge si prezerá...

Štíhla vojvodkyňa tentoraz stavila na model tmavomodrých šiat s bielymi bodkami a kontrastným špicatým golierikom. Doplnila ho semišovými belasými lodičkami. Zaujímavosťou však je, že takéto šaty sa už v blízkosti kráľovskej rodiny objavili. A to dokonca na minuloročnej svadbe princa Harryho a vojvodkyne Meghan. Vtedy si ich totiž obliekla Meghanina najlepšia kamarátka – herečka Abigail Spencer.

Herečky Abigail Spencer (vľavo) a Priyanka... Foto: SITA/AP, POOL
Herečky Abigail Spencer (vľavo) a Priyanka Chopra prichádzajú na kráľovskú svadbu. Herečky Abigail Spencer (vľavo) a Priyanka Chopra prichádzajú na kráľovskú svadbu Harryho a Meghan v máji 2018.

Nevedno, či od nej švagriná niekdajšej americko-kanadskej herečky Meghan Markleovej „odkukávala“ – vojvodkyňa Catherine nosí bodkovaný vzor pomerne často, patrí medzi jej obľúbené.

Rovnaké šaty mala na sebe už počas pózovania na rodinný portrét pri príležitosti dovŕšenia sedemdesiatky jej svokra – princa Charlesa. Isté však je, že Abigail Spencer bola v tomto prípade prvá. Ktorej podľa vás pristanú viac?

Kate počas návštevy Bletchley zavítala do historickej budovy, kde sa šifrovali tisícky nepriateľských správ počas druhej svetovej vojny zachytených na celom území Veľkej Británie. Práve v tejto budove je umiestená výstava k spomínanej invázii spojencov, ktorá sa začala 6. júna 1944. Vojvodkyňa sa okrem iného stretla aj s veteránmi, ktorí počas druhej svetovej vojny v Bletchley pracovali, podobne ako stará mama vojvodkyne Kate, Valerie Glassborow spolu s jej sestrou, dvojčaťom Mary. Ocenila prácu štvorice žien, ktoré v Bletchley pred rokmi ako mladé ženy pracovali a dnes sú z nich devätdesiatničky.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #šaty #podobnosť #Abigail Spencer #vojvodkyňa Meghan #Alessandra Rich

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....