Najprv dekolt, teraz ukážkové nohy! Halle Berry opäť úraduje pred objektívmi

Od štvrtka sa premieta aj v slovenských kinách tretí príbeh z úspešnej série John Wick. Jej hlavný predstaviteľ, herec Keanu Reeves, sa dočkal pocty v Los Angeles.

16.05.2019 00:00
debata (4)
Herec Keanu Reeves zanechal odtlačky pred TLC... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herec Keanu Reeves zanechal odtlačky pred TLC Chinese Theater v Los Angeles. Herec Keanu Reeves zanechal odtlačky pred TLC Chinese Theater v Los Angeles.

Päťdesiatštyri­ročného Reevesa ocenili na ceremoniáli pred známym TLC Chinese Theater v Hollywoode, kde mnohé svetoznáme herecké hviezdy zanechali svoje odtlačky. A rad prišiel aj na predstaviteľa Johna Wicka či Nea z filmovej ságy Matrix.

Herci Halle Berry a Ian McShane sa spoločne...
Herci z filmu John Wick: Kapitola 3 sa stretli...
+2Herečka Halle Berry predviedla príťažlivé nohy...

Reeves však na podujatie neprišiel sám, podporiť ho prišli takmer všetci kolegovia z akčnej novinky zo sveta nájomných zabijakov. V hľadisku nechýbal napríklad Ian McShane či Laurence Fishburne. Pozornosť si uchmatla aj herečka Halle Berry.

Nová posila „wickovskej“ série údajne ponúkne na plátne poriadne divokú akciu a niekoľko drsných súbojov či prestreliek. Pred známym kinom v utorok popoludní to boli najmä jej pôvaby, ktoré vystavila na obdiv. V minišatách od Teresy Helbigovej odhalila 52-ročná Berry svoje ukážkové nohy. Formu tejto dáme môžu závidieť skutočne mnohé (aj oveľa mladšie) kolegyne.

Herečka Halle Berry predviedla príťažlivé nohy... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Halle Berry predviedla príťažlivé nohy v šatách od Teresy Helbig. Herečka Halle Berry predviedla príťažlivé nohy v šatách od Teresy Helbig.

Berryovej sa nedávno médiá opýtali aj na to, koho by si vedela predstaviť ako nového predstaviteľa Jamesa Bonda. Držiteľka Oscara by rada v tejto úlohe videla kolegov Hugha Jackmana alebo Idrisa Elbu. „Vybrala by som asi jeho,“ uviedla predstaviteľka Bond girl z bondovky Die Another Day.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Halle Berry #odtlačky #Keanu Reeves #séria #John Wick 3

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...