Lesk Hollywoodu, brazílsky sexepíl a Casselova kráska po pôrode: Cannes žije!

Francúzska riviéra žije. Samozrejme, filmovým festivalom. Druhý večer na červenom koberci patril filmu Bedári, ale tiež hollywoodskej kráse a brazílskemu sexepílu.

15.05.2019 20:16
debata
Herečka Amber Heard a jej príťažlivé nohy v... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Herečka Amber Heard a jej príťažlivé nohy v šatách s rozparkom. Herečka Amber Heard a jej príťažlivé nohy v šatách s rozparkom.

Áno, reč je o dámach, ktoré sú už tak trošku inventárom filmového podujatia, na ktorého konci jeden zo súťažných filmov čaká ocenenie v podobe Zlatej palmy. Na novinku vo francúzskej produkcii sa prišli v stredu večer pozrieť napríklad herečky Amber Heard či jej staršia kolegyňa Julianne Moore.

Herečka a ozdoba Cannes Araya A. Hargate v...
Herečka a porotkyňa Elle Fanning pózuje...
+20Herečka Julianne Moore pózuje fotografom počas...

Obe ako ambasádorky kozmetickej značky a jedného zo sponzorov nesklamali vizážou, dokonalá úprava vlasov, perfektný mejkap – to všetko nechýbalo. V prípade Mooreovej zaujala aj večerná kreácia s akousi variáciou na pelerínu z kože od značky Louis Vuitton. Heard, ktorá bola v minulosti vydatá za Johnnyho Deppa, stavila na zvodné odhalenie v rozparku. A predviedla ukážkové nohy.

zväčšiť Krásna Alessandra Ambrosio si pózovanie užívala. Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Alessandra Ambrosio Krásna Alessandra Ambrosio si pózovanie užívala.

Ešte viac odhalenia však už tradične servírovala brazílska kráska Alessandra Ambrosio. Tridsaťsedemročná topmodelka je tiež v Cannes na pozvanie jedného zo sponzorov a druhý večer akcie stavila na červenú farbu. A veľa veľa odhalenej kože. Pózovanie bolo efektné, nohy, stehná či chrbát odhalené. A s aranžovanou vlečkou jej pomáhal dokonca asistent, ktorý s ňou mával vo vetre, aby reportéri mohli cvakať.

Čerstvá mamička - modelka Tina Kunakey Cassel. Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Čerstvá mamička - modelka Tina Kunakey Cassel. Čerstvá mamička - modelka Tina Kunakey Cassel.

Medzi ozdoby stredajšieho večera nepochybne patrila aj modelka a herečka Melissa Satta či modelka Tina Kunakey Cassel, už niekoľko mesiacov šťastná manželka herca Vincenta Cassela a pár týždňov aj šťastná mama.

Len 22-ročná Kunakey priviedla na svet svojho prvého potomka, dcérku Amazonie pred necelým mesiacom. Išlo o jej prvú spoločenskú akciu od pôrodu a hoci ešte bolo vidieť drobné pozostatky bruška, vyzerala skvelo.

zväčšiť Bývalá topmodelka Carla Bruni Sarkozy vyzerala... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Bývalá topmodelka Carla Bruni Sarkozy vyzerala očarujúco. Bývalá topmodelka Carla Bruni Sarkozy vyzerala očarujúco.

Francúzsky pôvab však okrem nej zastúpila aj predstaviteľka generácie modelkinho manžela – bývalá prvá dáma a topmodelka Carla Bruni Sarkozy. V tmavomodrej večernej kreácii s naznačeným rozparkom sa nedala zahanbiť a vyzerala ako zo starého Hollywoodu. Viac v našej galérii.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Amber Heard #Cannes #Carla Bruni Sarkozy #Alessandra Ambrosio #Julianne Moore #Tina Kunakey #Cannes 2019

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...