Ako víla! Elle Fanning vyrazila dych v Cannes. A pre kritikov má odpoveď!

Je pravdepodobne doposiaľ najmladšou porotkyňou hlavnej súťažnej festivalovej sekcie v Cannes. Pre kritikov má však 21-ročná Elle Fanning odpoveď.

16.05.2019 10:45
debata
Herečka a členka poroty Elle Fanning prišla v... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Herečka a členka poroty Elle Fanning prišla v šatách Valentino Haute Couture. Herečka a členka poroty Elle Fanning prišla v šatách Valentino Haute Couture.

„Rozhodne som mladá, to áno,“ vyhlásila na tlačovej konferencii v dejisku festivalu príťažlivá blondínka. „Ale aj s hraním som začala ako veľmi mladá. Pracovala som s tými najlepšími a zažila prácu na mnohých filmových produkciách. Cítim sa hrdá, že môžem reprezentovať na tomto festivale hlas mladej generácie,“ doplnila ešte Fanning.

Herečka a ozdoba Cannes Araya A. Hargate v...
Herečka a porotkyňa Elle Fanning pózuje...
+20Herečka Julianne Moore pózuje fotografom počas...

Hviezda filmov ako Neon Demon, Kráľovná zla alebo Somewhere bude spoločne s kolegami ako sú režiséri Alice Rohrwacherová, Pawel Pawlikovski, Yorgos Lanthimos či samotný prezident poroty Alejandro Gonzáles Iňaritú rozhodovať o tom, kto si v sobotu 25. mája odnesie domov hlavnú cenu – Zlatú palmu.

Členka festivalovej poroty Elle Fanning (v... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Členka festivalovej poroty Elle Fanning a jej prezident - režisér Alejandro Gonzalez Inarritu. Členka festivalovej poroty Elle Fanning (v kreácii Gucci) a jej prezident - režisér Alejandro Gonzalez Inarritu.

Na stredajšom červenom koberci sa porotkyňa a herečka objavila však tiež ako módna ikona. V šatách s pestrým kvetinovým vzorom od Valentino Haute Couture vyzerala skutočne úchvatne. Podobne sa jej vydarila aj voľba róby na otvárací ceremoniál. Vtedy ju obliekla do kreácie vo farbe šampanského značka Gucci.

VIDEO o festivale v Cannes:

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Cannes #mladosť #porota #Elle Fanning

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...