Elton v Cannes s filmom o sebe: Všetky oči na 'jeho' fešákov a krásnu Hadid!

Hoci nesúťažný, ale rozhodne budiaci očakávanie je film Rocketman, ktorý sa dočkal svojej premiéry vo štvrtok večer. Nechýbala ani jeho ústredná postava - keďže ide o biografickú snímku o Eltonovi Johnovi.

16.05.2019 20:26
debata
zväčšiť Režisér Dexter Fletcher (vľavo), spevák a... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Režisér Dexter Fletcher (vľavo), spevák a producent Elton John (druhý sprava) s manželom Davidom Furnishom (vpravo) a herci z filmu Rocket Man Taron Egerton (v strede) a Richard Madden. Režisér Dexter Fletcher (vľavo), spevák a producent Elton John (druhý sprava) s manželom Davidom Furnishom (vpravo) a herci z filmu Rocket Man Taron Egerton (v strede) a Richard Madden.

Známy britský spevák, ktorý je zároveň aj spoluproducentom filmu, dorazil na Francúzsku riviéru aj s manželom Davidom Furnishom. Dvojica sa pripojila k ústredným predstaviteľom Taronovi Egertonovi, Richardovi Maddenovi a Bryce Dallas Howardovej.

Česká modelka Eva Herzigová v kreácii Christian...
Americká topmodelka Bella Hadid v Cannes.
+27Herečka Priyanka Chopra v róbe Rami Kadi pózuje...

Najmä mužská časť hereckého osadenstva rozhodne pútala v Cannes pozornosť. Madden, ktorý si vo filme strihol odvážnu erotickú scénu so svojím kolegom Egertonom (hrá Eltona), patrí medzi súčasné filmové sexidoly a má naozaj silnú ženskú fanúšikovskú základňu. Erotikou vo filme však určite poteší najmä gay fanúšikov.

Portugalská modelka Sara Sampaio pózuje... Foto: TASR/AP, Joel C Ryan
Sara Sampaio Portugalská modelka Sara Sampaio pózuje fotografom počas príchodu na premiéru filmu Rocketman na 72. ročníku medzinárodného filmového festivalu v Cannes.

Posádku filmu Rocket Man na červenom koberci vo štvrtok večer podporili samé krásky. Aj tento večer sa ocitol pod palcom topmodeliek, ktoré úradujú v meste na Riviére už od utorka. Brazílčanka Izabel Goulart pútala pozornosť v trblietavom kostýme Zuhair Murad Haute Couture a strieborný nohavicový kostým volila aj Sara Sampaio. Pompézna bola voľba krásnej Isabeli Fontana, ktorá si obliekla róbu so zamatovým korzetom a masívnou vzorovanou sukňou.

Americká topmodelka Bella Hadid v Cannes. V... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Americká topmodelka Bella Hadid v Cannes. Americká topmodelka Bella Hadid v Cannes. V kreácii Christian Dior Haute Couture.

Najviac pozornosti si však vyslúžila americká topmodelka Bella Hadid, ktorú na slávnostný moment pripravil ateliér Christian Dior. V šatách z kolekcie haute couture vyzerala nežne a romanticky, no zároveň aj sexy. A pózovanie nemalo konca kraja.

Do Cannes zamierila už pred pár dňami aj niekdajšia česká topmodelka Eva Herzigová. Aj ona spolupracuje so značkou Dior a na červený koberec vyrazila vo vyšívanom minioverale, ktorý doplnili trblietavé pančuchy a členkové čižmy. Netradičná kombinácia, neprehliadnuteľná nepochybne, o štýle však možno polemizovať. Herzigová je však v Cannes nebojácna, čo ukázala už večer predtým. Na slávnostnej večeri Dior sa totiž objavila v priehľadnom tope, pod ktorým odhalila poprsie. Vek 46 rokov nevnímala ako prekážku.

Česká modelka Eva Herzigová v kreácii Christian... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Česká modelka Eva Herzigová v kreácii Christian Dior. Česká modelka Eva Herzigová v kreácii Christian Dior.

Medzi pozvanými hviezdami sa objavili už tradičné mená ako Araya H. Argate či Frederique Bel. Herečka a producentka Eva Longoria stavila na zlatý model šiat a doslova žiarila. Zdá sa, že dlho nevyzerala lepšie a materstvo jej skutočne prospieva.

Prvýkrát do Cannes zavítala aj americko-indická herečka Priyanka Chopra. Pompézny model róby s masívnou sukňou predvádzala na schodoch do festivalového kina. Tentoraz po jej boku chýbal manžel Nick Jonas. V Cannes sa však údajne nachádza, dvojica si tu okrem pracovných povinností Chopry plánuje užiť aj krátku dovolenku.

Herečka Priyanka Chopra pózuje fotografom počas... Foto: TASR/AP, Joel C Ryan
Priyanka Chopra Herečka Priyanka Chopra pózuje fotografom počas príchodu na premiéru filmu Rocketman na 72. ročníku medzinárodného filmového festivalu v Cannes.
VIDEO: Čo by ste mali vedieť o festivale v Cannes?
Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #festival #Eva Longoria #Elton John #Cannes #Eva Herzigová #Bella Hadid #Rocketman #Cannes 2019

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...