Herzigová šokuje: Slávny dekolt odhalený! Na krásnu Bellucciovú to nestačí

Ani tento rok sa filmový festival v Cannes nezaobišiel bez českých pôvabov. Už tradične ich zastúpila modelka a niekdajšia hviezda slávnej kampane Wonderbra Eva Herzigová.

17.05.2019 10:12
debata
Česká modelka Eva Herzigová sa predviedla v... Foto: Profimedia
Eva Herzigová Česká modelka Eva Herzigová sa predviedla v priehľadnom tope. A podprsenku pod ním nemala.

Češka, ktorá je dnes mamou troch detí, pricestovala do mesta na Riviére ako tvár značky Dior a práve kreácie od nej predviedla aj pred objektívmi. Hoci vo štvrtok večer na premiére filmu Rocketman si užila mediálny záujem, pozornosť upútala už pri prvom stretnutí s médiámi – večer predtým. A to poriadnu.

Česká modelka Eva Herzigová v kreácii Christian...
Americká topmodelka Bella Hadid v Cannes.
+27Herečka Priyanka Chopra v róbe Rami Kadi pózuje...

Hoci má Herzigová 46 rokov, nezľakla sa vyraziť do spoločnosti v priehľadnom sieťovanom tope z novej kolekcie značky. A verte, či nie, s podprsenkou si starosti rozhodne nerobila. Pred objektívmi bez ostychu vystavila svoje prednosti. Hoci od čias známej reklamy na push-upku sa o niečo zmenšili, stále sa ešte za nimi otočí nejedna hlava.

Herečka Monica Bellucci a jej partner - umelec... Foto: Profimedia
Herečka Monica Bellucci a jej partner - umelec Nicolas Lefebvre na slávnostnej večeri značky Dior v Cannes. Herečka Monica Bellucci a jej partner - umelec Nicolas Lefebvre na slávnostnej večeri značky Dior v Cannes.

Tie sa však určite otáčali aj za slávnou herečkou Monicou Bellucciovou či topmodelkou Bellou Hadidovou, ktoré rovnako prijali pozvanie na slávnostnú večeru ateliéru Christian Dior v Cannes. Kým pri americkej modelke je pôvab takpovediac súčasťou jej profesie a mladučkého veku, v prípade Bellucciovej je akousi zárukou, že vek nie je prekážkou krásy a elegancie.

Topmodelka Bella Hadid na slávnostnej večeri... Foto: Profimedia
Bella Hadid Topmodelka Bella Hadid na slávnostnej večeri značky Dior v Cannes. Vyzerala očarujúco.

Päťdesiatštyriročná Talianka, ktorá do Cannes zamierila so svojím francúzskym partnerom Nicholasom Lefvbreom, sa ukázala v dlhých šatách s výrazným orientálnym arabským vzorom. Pohľad na ňu bol skrátka pohladením pre oči. Bellucci skrátka vyzerala úchvatne.

V najbližších dňoch sa určite ukáže aj na červenom koberci počas niektorej z premiér. Veríme, že ani v tom prípade nesklame.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #festival #hore bez #Cannes #Monica Bellucci #Dior #naostro #Eva Herzigová #pôvab #Bella Hadid #Cannes 2019

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...