Nádherná Penelope v Cannes ako princezná! Okolo nej zvodné modelky

Tri roky trvali španielskemu tvorcovi Pedrovi Almodóvarovi, aby vytvoril nový film. Podobne ako ten predošlý Julieta, aj so snímkou Bolesť a sláva zamieril na festival do Cannes. Vo veľkom štýle.

17.05.2019 20:47
debata
zväčšiť Režisér Pedro Almodovar (tretí sprava) a herci... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Režisér Pedro Almodovar (tretí sprava) a herci jeho nového filmu Bolesť a sláva - zľava: Asier Etxeandia, Antonio Banderas Penelope Cruz, Nora Navas a Leonardo Sbaraglia. Režisér Pedro Almodovar (tretí sprava) a herci jeho nového filmu Bolesť a sláva - zľava: Asier Etxeandia, Antonio Banderas Penelope Cruz, Nora Navas a Leonardo Sbaraglia.

Známemu režisérovi robí spoločnosť posádka jeho dvorných hercov – aj vďaka jeho filmom sa z oboch hlavných predstaviteľov už dávno stali medzinárodné hviezdy. A aj preto sa okolo herečky Penelope Cruzovej a Antonia Banderasa krútili v piatok večer desiatky fotografov.

Herečka Penelope Cruz a jej kolega Antonio...
Modelka a moderátorka Marica Pellegrinelli,...
+34Partneri Nicole Kimpel a Antonio Banderas.

Slávnostná večerná premiéra bola v Cannes určite udalosťou. Dôkazom je prítomnosť mnohých pozvaných celebrít, či už zo sveta modelingu alebo filmu. Práve ústredná hrdinka, držiteľka Oscara Penelope Cruz, však bola stredobodom pozornosti. A právom!

V kreácii z dielne Chanel Haute Couture pripomínala modernú verziu španielskej princeznej, na červenom koberci vyzerala úchvatne a pravdepodobne aj najdlhšie pózovala. Jej šaty s masívnou sukňou, ktoré vznikali hodiny a hodiny v ateléri slávnej značky Chanel, boli hotové umelecké dielo.

Herečka Penelope Cruz vyzerala úchvatne v... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Herečka Penelope Cruz vyzerala úchvatne v kreácii Chanel Haute Couture. Herečka Penelope Cruz vyzerala úchvatne v kreácii Chanel Haute Couture.

Cruz vo filme Almodóvara stvárnila matku hlavného hrdinu (Banderas), ktorý sa v spomienkach vracia do svojho detstva a spomína na obdobie, keď bol ešte malý chlapec. Novinka budí veľké očakávania, keďže posledné filmy Almodóvara boli pre fanúšikov tak trochu sklamaním. V Cannes však kedysi bodoval aj so snímkami Všetko o mojej matke alebo Volver. Za výkon v druhom menovanom má práve Penelope Cruz cenu Strieborná palma za najlepší ženský herecký výkon.

zväčšiť Poľská modelka Anja Rubik v kreácii Saint... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Anja Rubik Poľská modelka Anja Rubik v kreácii Saint Laurent. Naostro, bez podprsenky, ale s prsami poctivo prilepenými k saku.

Piatkový slávnostný večer nepochybne tiež zaujala indická herečka Deepika Padukone, ktorej tylová kreácia Giambattista Valli Haute Couture bola neprehliadnuteľná už z desiatok metrov. A určite aj poriadne náročná na nosenie. Akciu opäť ozdobila aj americká topmodelka Bella Hadid. Tento večer stavila na červený model šiat a sexepíl zdôraznený vysokým rozparkom.

Americká topmodelka Bella Hadid vyzerala opäť... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Americká topmodelka Bella Hadid vyzerala opäť uchvátne. Americká topmodelka Bella Hadid vyzerala opäť uchvátne.

Najodvážnejší model večera však patril poľskej modelke Anje Rubikovej. Hoci sa objavila v nohavicovom kostýme Saint Laurent, čosi mu chýbalo – podprsenka, alebo top pod sakom. Rubik prišla hore bez, prsia si však poistila lepiacimi páskami. Efekt, ktorý predvádzala, však pôsobil trochu rozpačito.

Viac už môžete posúdiť v galérii vyššie, dolu si pozrite galérie z predchádzajúcich večerov.

FOTO z Cannes – deň 1

Modelka Alessandra Ambrosio vyzerala očarujúco...
Speváčka a herečka Selena Gomez pózuje...
+40Topmodelka Romee Strijd predviedla v Cannes...

FOTO z Cannes – deň 2

Herečka a ozdoba Cannes Araya A. Hargate v...
Herečka a porotkyňa Elle Fanning pózuje...
+20Herečka Julianne Moore pózuje fotografom počas...

FOTO z Cannes – deň 3

Česká modelka Eva Herzigová v kreácii Christian...
Americká topmodelka Bella Hadid v Cannes.
+27Herečka Priyanka Chopra v róbe Rami Kadi pózuje...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Penelope Cruz #Cannes #Pedro Almodóvar #Cannes 2019 #Bolesť a sláva

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...