Súčasná verzus bývalá! Ako dopadol súboj DiCapriových krások v Cannes?

Herec Leonardo DiCaprio randil s toľkými modelkami, že nie je žiadne prekvapenie, ak sa jeho partnerky stretnú na jednej akcii. To sa presne stalo aj na festivale v Cannes.

20.05.2019 00:00
debata
Topmodelka Toni Garrn v kreácii Ralph &... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Topmodelka Toni Garrn v kreácii Ralph & Russo Haute Couture. Topmodelka Toni Garrn v kreácii Ralph & Russo Haute Couture.

Na sobotňajšom večernom premietaní v rámci hlavného programu festivalu sa na červenom koberci objavila nemecká topmodelka Toni Garrn. A pár minút po nej aj modelka Camila Morrone. S prvou randil DiCaprio v rokoch 2013 až 2014, druhá je jeho súčasná partnerka.

Herečky Helen Mirren (vpravo) a Andie MacDowell...
Herečka Monica Bellucci v kreácii Christian...
+18Topmodelka Toni Garrn v kreácii Ralph & Russo...

Blondínka Garrn dorazila vo veľkolepej architekturálnej kreácii Ralph & Russo Couture a ponúkla fotografom dokonalé pózovanie aj príťažlivé nohy odhalené v rozparku. Jej „nástupkyňa“, brunetka Morrone, stavila na trblietavý model z ateliéru Miu Miu a mnohých hostí zaujal najmä jej pomerne odvážne prezentovaný dekolt.

Modelka Camila Morrone prišla v kreácii Miu Miu. Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Modelka Camila Morrone prišla v kreácii Miu Miu. Modelka Camila Morrone prišla v kreácii Miu Miu.

Nech už sú však vzťahy medzi nemeckou kráskou a jej bývalým akékoľvek, jeho súčasná priateľka jej s vysokou pravdepodobnosťou vrásky nerobí. Sama Garrn je totiž šťastne zamilovaná a dokonca už na ruke nosí diamantový prsteň.

Médiá špekulujú, že ju o ruku požiadal herec Alex Pettyfer, s ktorým sa modelka stretáva od februára tohto roka. Ak by sa tieto klebety potvrdili, malo by to celkom rýchly spád. Pettyfer je však tiež známy ako hollywoodsky fešák, ktorý má celkom slabosť pre príťažlivé modelky. V minulosti randil napríklad s krásnou Marloes Horstovou či herečkou Diannou Agronovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Cannes #Leonardo DiCaprio #partnerka #Toni Garrn #Camila Morrone

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...