Najprv sa predviedla ex a teraz! Ramazzottiho krásna manželka ohúrila tiež

Bývalá partnerka speváka Erosa Ramazzottiho pútala nedávno pozornosť na svojom Instagrame odvážnymi zábermi. Jeho súčasná manželka sa zase predvádza na červenom koberci v Cannes. A treba uznať, vyzerá ukážkovo.

21.05.2019 00:00
debata
Modelka a moderátorka Marica Pellegrinelli v... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Modelka a moderátorka Marica Pellegrinelli v kreácii Atelier Versace. Modelka a moderátorka Marica Pellegrinelli v kreácii Atelier Versace.

Moderátorka a herečka, ktorá sa za slávneho talianskeho speváka vydala v roku 2014, pricestovala na filmový festival minulý týždeň. Hneď v prvý večer bola na slávnostnej premiére neprehliadnuteľná.

Pellegrinelliovú obliekol módny dom Versace a pred objektívmi sa objavila v šatách pošívaných kovovými plieškami a ozdobenými rozparkom aj bujným dekoltom. Ten, samozrejme, je zásluhou (a majetkom) nositeľky.

Topmodelka Adriana Lima v kreácii Michael Kors...
Topmodelka Josephine Skriver v kreácii Ashi...
+53Modelka Winnie Harlow v kreácii Ralph & Russo...

Tridsaťjedenročná brunetka sa v minulosti viackrát objavila pred objektívom módnych magazínov a jej krivky dobre poznajú mnohí jej krajania. Údajne práve fotografie rodáčky z Bergama kedysi počarovali aj jej súčasnému partnerovi – spevákom Erosovi Ramazzottimu.

Modelka a moderátorka Marica Pellegrinelli v... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Modelka a moderátorka Marica Pellegrinelli v kreácii Atelier Versace. Modelka a moderátorka Marica Pellegrinelli v kreácii Atelier Versace.

Dvojica spoločne vychováva dve deti – dcérku Raffaelu a syna Gabria. Sobášom s Ramazzottim sa z pôvabnej herečky stala zároveň aj nevlastná mama jeho prvej dcéry Aurory, dnes už 22-ročnej dámy, ktorej matkou je zase moderátorka Michelle Hunziker.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Cannes #manželka #Marica Pellegrinelli #Eros Ramazzotti #Cannes 2019

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...