Krásna Kate má dôvod na žiarivý úsmev. S týmto očarila aj samotnú kráľovnú!

Posledné dní strávila vojvodkyňa Kate v prírode, lepšie povedané v záhrade, ktorá sa stala zároveň aj jej autorským projektom. V pondelok popoludní ju ukázala samotnej kráľovnej Alžbete II.

21.05.2019 13:26
debata (7)
Britská kráľovná Alžbeta II. s vnukom Williamom... Foto: Reuters, POOL
Britská kráľovná Alžbeta II. s vnukom Williamom a jeho manželkou Kate si pozreli spoločne jednu z expozícií na Chelsea Flower Show v Londýne. Britská kráľovná Alžbeta II. s vnukom Williamom a jeho manželkou Kate si pozreli spoločne jednu z expozícií na Chelsea Flower Show v Londýne.

Trio zastupujúce britskú kráľovskú rodinu navštívilo expozicíu Back to nature v rámci známej kvetinovej výstavy v Londýne, ktorá je známa pod názvom Chelsea Flower Show. Nebolo to však náhodou. Celý projekt totiž spoluorganizovala práve vojvodkyňa z Cambridge a podieľala sa aj na výslednej podobe exteriéru. Kráľovnej počas návštevy predstavila jednotlivých záhradníkov či tím, ktorý na podobe záhrady pracoval.

Kráľovná Alžbeta II. s vojvodkyňou Kate na...
Kráľovná Alžbeta II. s vojvodkyňou Kate na...
+6Princ William s manželkou - vojvodkyňou Kate...

Podľa informácií Daily Mail sa Kate radila s Alžbetou II. ešte pred štartom projektu a do podoby kvetinovej expozície zapracovala aj obľúbené rastliny britskej kráľovnej. Nechýba napríklad ani zeleninová záhrada, v ktorej sú vysadené mrkvy a červená repa. Kráľovná Alžbeta II. si údajne pamätá časy z detstva, keď so sestrou Margaret spoločne sadili v záhrade.

Súčasťou pavilónu sa stal aj maličký vodopád, ktorý zase znázorňuje obľúbené miesto kráľovnej pri jej usadlosti v Sandrighame. Pre deti je tam dom na strome a mnohé zákutia na hranie. Ako na stránkach Kensingtonského paláca už v nedeľu informovali zástupcovia paláca – projekt je zameraný na rozvoj detí a ich výchovu v spätosti s prírodou. Práve Kate je veľkou podporovateľkou tohto štýlu výchovy a s cekou rodinkou pózovala na záberoch, ktoré následne zdieľali aj na Instagrame.

Kráľovná Alžbeta II. s vojvodkyňou Kate na... Foto: Reuters, POOL
Kráľovná Alžbeta II. s vojvodkyňou Kate na návšteve výstavy kvetín na Chelsea Flower Show. Kráľovná Alžbeta II. s vojvodkyňou Kate na návšteve výstavy kvetín na Chelsea Flower Show.

V pondelok však bolo zaujímavé tiež sledovať, ako sa na výnimočnú príležitosť prichystali obe dámy, ktoré sprevádzal princ William. Trojnásobná mama Kate, ktorá nešetrila úsmevmi a živo konverzovala s hostiteľmi, zvolila kvetinové šaty z dielne značky Erdem a doplnila ich ležérnymi sandálmi na klinovom podpätku. Pôsobila uvoľnene a veľmi pôvabne.

Vojvodkyňa Kate počas posledných úprav v... Foto: Reuters, POOL
BRITAIN-ROYALS/CHELSEA-FLOWER-SHOW Vojvodkyňa Kate počas posledných úprav v expozícii.

Florálny motív si však obliekla aj samotná hlava britskej monarchie. Deväťdesiatdvaročná kráľovná Alžbeta II. stavila na model šiat s kvetinovým vzorom, ktoré doplnil svieži limetkový kabát s detailom vyšitého reliéfu v podobe kvetu v zapínaní. Ako píšu britské médiá, z podujatia odchádzala nadšená a s dobrou náladou. Následne si výstavu prišli pozrieť aj ďalší členovia kráľovskej rodiny, medzi nimi napríklad princezná Beatrice či Sophie z Wessexu.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #návšteva #záhrada #projekt #výstava #kráľovná Alžbeta II. #Erdem

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...