Delonova dcéra vymenila otca za partnera, sexy Longoria ožila v (hadej) koži

Večierok za večierkom - tak vyzerá dianie na filmovom festivale v Cannes v súčasných dňoch. Aj spoločnosť Kering, ktorá je majiteľom luxusných odevných značiek, hostila jeden z nich.

22.05.2019 00:00
debata
Herečka Eva Longoria sa predviedla v odvážnej... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Herečka Eva Longoria sa predviedla v odvážnej róbe. Herečka Eva Longoria sa predviedla v odvážnej róbe.

Na galavečer pod názvom Women in Motion, v rámci ktorého firma oceňuje výnimočné ženy kinematografie a nové talenty sveta filmu, sa zišlo niekoľko známych tvárí. Ich prítomnosť bola zárukou toho, že ide o ostrosledova­nú akciu.

Herečka Salma Hayek a jej manžel Francois-Henri...
Monacká celebrita Charlotte Casiraghi.
+7Anouchka Delon, dcéra herca Alaina Delona,...

V hľadáčiku bola celkom pochopiteľne herečka a producentka Eva Longoria, ktorá do Cannes doletela v ukážkovej forme. Po minuloročnom pôrode zhodila všetky nadbytočné kilogramy a v posilňovni si vytrénovala príťažlivé krivky. Rozhodla sa ich ukázať aj v sexy kreácii z dielne Atelieru Zuhra. Motív našívaných trblietavých plieškov pripomínal efekt hadej kože a nositeľku radil medzi najzvodnejšie dámy večera.

Anouchka Delon, dcéra herca Alaina Delona,... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Anouchka Delon, dcéra herca Alaina Delona, prišla s partnerom Julienom Dereinsom. Anouchka Delon, dcéra herca Alaina Delona, prišla s partnerom Julienom Dereinsom.

Pozvanie na event prijala aj Anouchka Delon, dcéra slávneho herca, ktorého v Cannes ocenili Zlatou palmou za výnimočný prínos filmu. Práve na tomto ceremoniáli otca mladá herečka sprevádzala. Dojatá a nadšená svojho rodiča objímala, dokonca mu na červenom koberci bozkávala ruky. O pár hodín neskôr sa však už zabávala v spoločnosti svojho partnera Juliena Dereinsa.

Na evente nechýbala ani mexická diva Salma Hayek, ktorá je manželkou generálneho riaditeľa Keringu – podnikateľa Francoisa-Henri Pinaulta. V čiernom zamate zahalená až po krk a ozdobená striebornou čelenkou aj masívnym šperkom vyzerala zvodne a démonicky.

Herečka Gong Li a jej partner, skladateľ... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Herečka Gong Li a jej partner, skladateľ Jean-Michel Jarre. Herečka Gong Li a jej partner, skladateľ Jean-Michel Jarre.

Cenu, ktorú Kering na tomto podujatí odovzdáva, si odniesla čínska herečka Gong Li a to za výnimočný prínos a podporu filmového priemyslu. Hviezda filmu Gejša je v Cannes ako doma. Možno aj preto, že jej partnerom je francúzsky hudobník Jean Michel Jarré.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Eva Longoria #Cannes #večierok #event #Anouchka Delon #Gong Li

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...