Prívlastok super jej patrí aj pred 50-kou! Claudia Schiffer ohúrila na premiére

Do Cannes síce nepricestovala, keď tam minulý týždeň predstavili novinku Rocketman o spevákovi Eltonovi Johnovi. Londýnskú premiéru si však už Claudia Schiffer ujsť nenechala. A nielen preto, že má rada červené koberce.

22.05.2019 00:00
debata
Výkonná producentka a niekdajšia supermodelka... Foto: Reuters, SIMON DAWSON
Claudia Schiffer, Výkonná producentka a niekdajšia supermodelka Claudia Schiffer, ktorá na filme pracovala ako Claudia Vaughn, žiarila na premiére.

Niekdajšia supermodelka má s filmom dočinenia omnoho viac – pod menom Claudia Vaughn, čo je priezvisko jej životného partnera – režiséra Matthewa Vaughna, pracovala na snímke Rocketman ako výkonná producentka. O tom, že to bola stávka na istotu asi niet pochýb – očakáva sa, že film bude skutočným kinohitom.

Herec Taron Egerton a jeho snúbenica Emily Thomas.
Herečka Elizabeth Hurley na britskej premiére...
+4Nemecká modelka Claudia Schiffer prichádza na...

Na pondelňajšej premiére, kde nechýbal ani samotný Elton John či jeho filmový predstaviteľ Taron Egerton, sa však už Schiffer vybrala v plnej zbroji. A nepochybne mnohým pripomenula časy jej najväčšej slávy na mólach a v magazínoch.

Štyridsaťosemročná matka dvoch detí sa obliekla do plisovej ručne farbenej kreácie Zuhair Murad Haute Couture, ktorá svojimi dúhovými tónmi v belasej a ružovej farbe korešpondovala s celou scénou. A okolo rozdávala žiarivé úsmevy.

Britský spevák Elton John a jeho manžel,... Foto: TASR/AP, Frank Augstein
spevák Elton John a jeho manžel, producent David Furnish Britský spevák Elton John a jeho manžel, producent David Furnish prichádzajú na britskú premiéru biografického filmu Rocketman.

Medzi pozvanými dámami sa objavila aj britská herečka Elizabeth Hurley či spevák Boy George. Do slovenských kín príde novinka, ktorá je voľným životopisom známeho britského speváka, vo štvrtok 30. mája.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Claudia Schiffer #pôvab #produkcia #Rocketman

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...