Cannes padlo Tarantinovi k nohám! Na premiére elita Hollywoodu i zvodné krásky

Šesťminútový potlesk publika, davy nadšených divákov a červený koberec plný hviezd - nový film režiséra Quentina Tarantina naplnil očakávania a stal sa jedným z favoritov diania v Cannes.

22.05.2019 08:23
debata
zväčšiť Zľava: herečka Margot Robbie, režisér Quentin... Foto: TASR/AP, Joel C Ryan
herečka Margot Robbie, režisér Quentin Tarantino a herci Leonardo DiCaprio a Brad Pitt Zľava: herečka Margot Robbie, režisér Quentin Tarantino a herci Leonardo DiCaprio a Brad Pitt pózujú fotografom počas príchodu na premiéru filmu Vtedy v Hollywoode.

Utorňajší večer na Francúzskej riviére sa niesol práve v znamení snímky Vtedy v Hollywoode, nového filmu od amerického režiséra, ktorý sa pôvodne v súťažnej sekcii vôbec nemal objaviť. Tarantino totiž ešte pred necelými dvoma mesiacmi tvrdil, že film nestihne dokončiť do želanej podoby.

Modelka Josephine Skriver v kreácii Philosophy...
Influencerka Chiara Ferragni v kreácii...
+33Herci Leonardo DiCaprio (vpravo) a Brad Pitt...

Opak sa však stal pravdou a autor hitov ako Pulp Fiction či Nehanební bastardi priniesol čerstvú novinku do hlavnej súťažnej sekcie a údajne absolútne očaril divákov. Ako píšu zahraničné médiá, na filme v hlavných úlohách s Leonardom DiCapriom, Bradom Pittom a Margot Robbieovou, stáli diváci šesť minút po záverečných titulkoch a nadšene tlieskali. Tarantino neskrýval nadšenie, ale ešte v utorok predpoludním prosil všetkých, ktorí snímku uvidia v Cannes, aby si jej dej nechali pre seba a nešírili ho ďalej. O zápletke sa totiž vie len veľmi málo.

Herečka Margot Robbie pózuje fotografom počas... Foto: TASR/AP, Joel C Ryan
Margot Robbie Herečka Margot Robbie pózuje fotografom počas príchodu na premiéru filmu 'Once Upon a Time in Hollywood v kreácii Chanel Haute Couture.

Večerná premiéra, kde nechýbali hlavné hviezdy, sa stala pompéznou udalosťou. Mať po boku dve megahviezdy ako DiCaprio a Pitt je predsa len výnimočný moment aj pre fotografov. Herecké duo doplnila krásna Margot Robbie v kreácii Chanel Haute Couture. Svojou krásou presviedčať nikoho nemusí, ale už pár rokov je jasné, že to je aj jeden z veľkých hereckých talentov súčasného Hollywoodu.

V kombinácii Chanel Haute Couture, ktorú tvorili trblietavé čierne nohavice doplnené áčkovými krémovými minišatami, sa Robbie tematicky vrátila do časového obdobia filmu Vtedy v Hollyoode. Ten sa totiž odohráva koncom 60-tych rokov a blondínka v ňom stvárnila známu herečku – tehotnú manželku režiséra Romana Polanskeho Sharon Tateovú, ktorú v tom čase zavraždila skupina okolo maniaka Charlesa Mansona.

zväčšiť Herečka a členka poroty Elle Fanning v kreácii... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka a členka poroty Elle Fanning v kreácii Christian Dior Haute Couture. Herečka a členka poroty Elle Fanning v kreácii Christian Dior Haute Couture.

Ďalšie dámy utorňajšieho slávnostného večera sa predvádzali v tradične veľkolepých a zvodných kreáciách. Hru s dobovou ilúziou ponúkla napríklad herečka a porotkyňa Elle Fanning v kreácii Christian Dior Haute Couture. Pripomenula obdobie najväčšej slávy z počiatkov ateliéru. Éru zlatých päťdesiatych rokov s nadýchanou tylovou sukňou a blúzkou korunoval aj klobúk – pokrývka, ktorú v Cannes na červenom koberci často nevídať.

Prvýkrát tento rok sa na červenom koberci ukázala aj česká topmodelka Karolína Kurková. Ako mnoho ďalších dám pred ňou reprezentovala značku Etro vo večernej kreácii s výrazným vzorom. Absolútny debut v Cannes zažil Brooklyn Beckham, syn slávnych rodičov, s partnerkou Hanou Crossovou. Obaja v modeloch Salvatore Ferragamo.

Modelka Camila Morrone, priateľka herca... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Modelka Camila Morrone, priateľka herca Leonarda DiCapria, prišla v kreácii Miu Miu. Modelka Camila Morrone, priateľka herca Leonarda DiCapria, prišla v kreácii Miu Miu.

Modelky ako Winnie Harlow či Josephine Skriver volili sexy kreácie, najväčšiu pozornosť však médiá venovali Camile Morroneovej – kráske, ktorá je partnerkou herca DiCapria. Hoci spoločnému pózovaniu sa dvojica vyhla, mladučká kráska v snehobielej kreácii lemovanej perím na spodnom leme sukne vyzerala úchvatne. Obliekla ju značka Miu Miu.

V zozname pozvaných hostí sa v utorok večer objavili aj mená ako Michelle Rodriguez, Coco Rocha, Virginie Ledoyen či Dakota Fanning. Viac už si pozrite v galérii vyššie.

FOTO z Cannes – deň 1

Modelka Alessandra Ambrosio vyzerala očarujúco...
Speváčka a herečka Selena Gomez pózuje...
+40Topmodelka Romee Strijd predviedla v Cannes...

FOTO z Cannes – deň 2

Herečka a ozdoba Cannes Araya A. Hargate v...
Herečka a porotkyňa Elle Fanning pózuje...
+20Herečka Julianne Moore pózuje fotografom počas...

FOTO z Cannes – deň 3

Česká modelka Eva Herzigová v kreácii Christian...
Americká topmodelka Bella Hadid v Cannes.
+27Herečka Priyanka Chopra v róbe Rami Kadi pózuje...

FOTO z Cannes – deň 4

Herečka Penelope Cruz a jej kolega Antonio...
Modelka a moderátorka Marica Pellegrinelli,...
+34Partneri Nicole Kimpel a Antonio Banderas.

FOTO z Cannes – deň 5

Herečky Helen Mirren (vpravo) a Andie MacDowell...
Herečka Monica Bellucci v kreácii Christian...
+18Topmodelka Toni Garrn v kreácii Ralph & Russo...

Foto z Cannes – deň 6

Topmodelka Elsa Hosk v kreácii Etro Couture.
Herec Alain Delon pózuje fotografom pred ziskom...
+18Nemecká topmodelka Toni Garrn v kreácii Ulyana...

FOTO z Cannes – deň 7

Herečka Isabelle Huppert priniesla do Cannes...
Česká modelka a filantropka Petra Němcová na...
+15Francúzska topmodelka Cindy Bruna v kreácii...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #festival #Brad Pitt #film #Cannes #Leonardo DiCaprio #Quentin Tarantino #Margot Robbie #Elle Fanning #Camila Morrone #Cannes 2019

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....