Bolesť a sláva v Bratislave: Síce bez Penelope, ale so slovenskými kráskami!

Aj do slovenských kín vstúpi vo štvrtok novinka od španielskeho režiséra Pedra Almodóvara pod názvom Bolesť a sláva. Jej premiéru si nenechali ujsť ani známe tváre.

23.05.2019 00:00
debata (1)
Prišla aj speváčka Martina Schindlerová. Foto: KATARINA HARSANYOVA
Prišla aj speváčka Martina Schindlerová. Prišla aj speváčka Martina Schindlerová.

Do Pisztoryho paláca v Bratislave, kde sa konala slávnostná premiéra ospevovanej drámy z pera španielskeho scenáristu a režiséra, síce nedorazila španielska delegácia – tak ako to bolo pred pár dňami v Cannes, kde žiarila na červenom koberci Penelope Cruz. Ale aj domáce celebrity svoju status plnili statočne.

Bývalá Miss Slovensko Veronika Vágnerová...
Herečka Milena Minichová rozdávala úsmevy a...
+12Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková...

Medzi filmové fanúšičky určite patrí moderátorka Soňa Müllerová či jej kolegyňa Emma Tekeylová, film si prišla pozrieť aj speváčka Martina Schindlerová, ktorá nešetrila úsmevmi a rozdávala rozhovor za rozhovorom.

Už tradične na filmovej premiére nechýbala ani riaditeľka Miss Slovensko a bývalá Miss Karolína Chomisteková, ktorú nešlo prehliadnuť v denimovej kombinácii v estetike 80-tych rokov. Jej predchodkyňa Veronika Vágnerová Husárová bola decentnejšia a volila nohavice s výraznejším farebným sakom.

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková... Foto: KATARINA HARSANYOVA
Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková na premiére filmu Bolesť a sláva. Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková na premiére filmu Bolesť a sláva.

Čo sa krások týka, ich rady rozšírila v utorok večer aj slovenská topmodelka Michaela Hlaváčková. Vnučka herca Olda Hlaváčka v minulosti bodovala na súťaži Elite Model Look a hoci je už dvojnásobnou mamou, stále je činorodá aj v modelingu. A momentálne aj čerstvo zamilovaná do nového partnera – fotografa Rastislava Brezovského – viac tu.

O moderovanie premiéry sa postarala herečka Milena Minichová a medzi pozvanými hosťami sa objavili aj ďalšie známe tváre. Viac nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Karolína Chomisteková #Soňa Müllerová #Michaela Hlaváčková #Veronika Vágnerová #Martina Schindlerová #Bolesť a sláva

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...