A titul najhoršie oblečenej dámy Cannes získava... držiteľka Oscara úplne vedľa!

Niekoľko filmov sa dočkalo svojej premiérovej prezentácie aj v stredu počas programu festivalu v Cannes. Veľkú pozornosť však na seba strhla hrdinka jedného z nich - známa francúzska herečka.

23.05.2019 07:10
debata (3)
Na premietanie filmu Matthias & Maxime... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Na premietanie filmu Matthias & Maxime prišla aj herečka Marion Cotillard. V kreácii Balmain. Na premietanie filmu Matthias & Maxime prišla aj herečka Marion Cotillard. V kreácii Balmain.

Reč je o držiteľke Oscara Marion Cotillardovej, ktorá sa na červenom koberci v Cannes objavila počas uplynulých dní už druhýkrát. A tentoraz jej módna voľba doslova šokovala módnych odborníkov po celom svete.

Topmodelka Izabel Goulart v kreácii Valentino...
Topmodelka Josephine Skriver v kreácii Ashi...
+17Na premietanie filmu Matthias & Maxime prišla...

Cotillard sa snaží ukázať, že je v móde nebojácna a dokáže experimentovať – jedna vec však rozhodne nevylučuje druhú – a síce, že pritom vyzerá skrátka čudne. Ako v dotrhanom denimovom plášti na spôsob kimona od značky Balmain.

Vzhľadom na to, od akej značky pochádza, je jasné, že ide o model za tisícky eur. Výsledný dojem však pripomínal skôr kus odevy vytiahnutý z kontajnera. A korunkou tomu celému bol zvyšok outfitu – Cotillard si k pláštu obliekla skrátený elastický top nad pupok a čierne krátke elastické šortky. To všetko doplnili šperky značky Chopard.

Na premietanie filmu Matthias & Maxime... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Na premietanie filmu Matthias & Maxime prišla aj herečka Marion Cotillard. V kreácii Balmain. Na premietanie filmu Matthias & Maxime prišla aj herečka Marion Cotillard. V kreácii Balmain. Výraz pána vľavo je celkom výstižný.

Reakcie nenechali na seba dlho čakať a najmä internet zaplavili zhrozené reakcie fanúšikov módy. Padla aj otázka, ako je vôbec možné, že ju takto vpustili na červený koberec. Nuž, je to asi najznámejšia francúzska herečka súčasnosti. Ale pravdou je, že by mala uvažovať nad zmenou štylistu.

Len pred pár dňami sa objavila na červenom koberci v kreácii Chanel Haute Couture z roku 1999. Ani v tomto prípade však nebodovala. Masívna sukňa a skrátený top nad pupok boli podivnou kombináciou, ktorá navyše pôsobila veľmi neforemne pri jednotlivých pózach.

Herečka Marion Cotillard prišla na premiéru v... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Herečka Marion Cotillard prišla na premiéru v archívnej kreácii Chanel Haute Couture, ktorá pochádzala z roku 1999. Herečka Marion Cotillard prišla na premiéru v archívnej kreácii Chanel Haute Couture, ktorá pochádzala z roku 1999.

V stredu večer rozhodne zažiarila brazílska topmodelka Izabel Goulart v kreácii Valentino Haute Couture či modelka Josephine Skriver v bielej kombinácii nohavíc a topu od Ashi Studio. Viac si pozrite v galérii vyššie.

VIDEO: To najlepšie (aj najhoršie) z módy v Cannes?

Video

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Balmain #Cannes #Marion Cotillard #najhoršie oblečené #Cannes 2019

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...