Naostro, ako inak! Kráska s vitiligom predvádza v Cannes odvážne kúsky

Jej výnimočná kožná choroba z nej urobila jednu z najžiadanejších modeliek súčasnosti. Kráska Winnie Harlow nechýba ani na festivale v Cannes.

23.05.2019 11:25
debata (1)
Modelka Winnie Harlow v kreácii Ralph &... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Modelka Winnie Harlow v kreácii Ralph & Russo Haute Couture. Modelka Winnie Harlow v kreácii Ralph & Russo Haute Couture.

Počas slávnostného diania na červenom koberci sa táto 24-ročná Kanaďanka objavila už niekoľko večerov za sebou, ten stredajší však patril v jej podaní medzi to najodvážnejšie, čo doposiaľ ponúkla. Modelka, ktorá trpí vitiligom a tak jej kožu po celom tele zdobia svetlé fľaky, sa obliekla do mimoriadne odvážnej kreácie.

Model priehľadných tylových šiat zdobila len výšivka s efektom krokodílej kože, ktorá zakrývala intímne partie. Aj tak však bolo celkom jasné, že Harlow musela na fotenie vyraziť bez spodnej bielizne. Stačilo si pozrieť jej figúru pri pózovaní z jednej či druhej strany.

zväčšiť Topmodelka Winnie Harlow pózuje fotografom na... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Topmodelka Winnie Harlow pózuje fotografom na festivlových schodoch. Topmodelka Winnie Harlow pózuje fotografom na festivalových schodoch.

O tom, že Harlow rozhodne nepatrí medzi hanblivé dámy, však už presvedčila viackrát v minulosti. A aj priamo v Cannes sa tento rok už ukázala na červenom koberci aj v inej kreácii, tentoraz modeli od Jeana Paula Gaultiera, ktorý zase odhaľoval jej spodnú bielizeň.

Francúzsky filmový festival je síce sviatkom filmu, ale práve zástupkyne modelingovej brandže tu majú skutočne obrovský priestor. Zvyčajne prichádzajú ako ambasádorky módnych či kozmetických značiek, prípadne na pozvanie bohatých mecenášov, ktorí podporujú samotné podujatie.

Topmodelka Winnie Harlow v kreácii Ralph... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Topmodelka Winnie Harlow v kreácii Ralph & Russo Haute Couture. Topmodelka Winnie Harlow v kreácii Ralph & Russo Haute Couture.

Ich počet aj podoby v Cannes sú skutočne rozmanité, viac si pozrite v našej galérii.

Topmodelka Adriana Lima v kreácii Michael Kors...
Topmodelka Josephine Skriver v kreácii Ashi...
+53Modelka Winnie Harlow v kreácii Ralph & Russo...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #festival #Cannes #naostro #Winnie Harlow #Cannes 2019

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...