Najzvodnejšie ženy sveta a charita v Cannes! Zo záplavy krások sa točí hlava

K festivalu v Cannes už tradične patrí veľkolepé galapodujatie amfAR, na ktorom sa zbierajú prostriedky na podporu výskumu a prevencie proti AIDS.

24.05.2019 10:04
debata

Inak tomu nebolo ani počas aktuálneho, 72. ročníka slávneho francúzskeho festivalu.

Video

Modelky zvučných mien sa na červenom koberci striedali s hollywoodskymi hviezdami. Každá z nich na seba túžila aspoň na pár sekúnd strhnúť pozornosť. A ako inak, než luxusnými šatami, zvodnými výstrihmi či odhalenými nohami. Výrazné, ba priam krikľavé farby sa striedali s osvedčenou klasikou – zlatými, striebornými, bielymi či čiernymi róbami.

Veľká módna premiére na módnej udalosti v... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Kendall Jenner prišla v šatách z kolekcie Giambattista Valli pre H&M Veľká módna premiére na módnej udalosti v Cannes. Topmodelka Kendall Jenner prišla v šatách z kolekcie Giambattista Valli pre H&M. Ide o ďalšiu kolaboráciu švédskeho reťazca s renomovaným dizajnérom.

Jednou z najvýraznejších krások charitatívneho večera bola bezpochyby 23-ročná supermodelka Kendall Jenner, ktorá prišla v šatách, ktoré vznikli v spolupráci luxusnej značky Giambatistta Valli s H&M. Krásnej čiernovláske ružová farba naozaj lichotila a ako už býva zvykom, jedna z najslávnejších modeliek dneška bola aj jednou z hlavných hviezd červeného koberca.

Brazílska topmodelka Izabel Goulart. Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Brazílska topmodelka Izabel Goulart. Brazílska topmodelka Izabel Goulart.

Hoci menej výrazné, ale o čosi viac odhalenejšie boli hneď viaceré krásky. Jednou z nich bola brazíslaka top hviezda Izabel Goulart, ktorej strieborná róba Julien Macdonald jej telo naozaj štedro odhaľovala – spredu aj zozadu. Dokonalú postavičku snúbenice futbalistu Kevina Trappa by bolo škoda zahaľovať.

Modelka Shanina Shaik v kreácii Georges Hobeika... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Modelka Shanina Shaik v kreácii Georges Hobeika Couture. Modelka Shanina Shaik v kreácii Georges Hobeika Couture.

O nič viac zahalenejšia neprišla ani ďalšia hviezda mól, modelka Shanina Shaik, ktorá zvolila takisto jemnú ligotavú róbu z dielne Georges Hobeika. Tá jej veľmi jasne odhaľovala sexi nohy, ktoré mladá kráska pyšne predviedla na červenom koberci.

Modelka a influencerka Olivia Culpo. Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Modelka a influencerka Olivia Culpo. Modelka a influencerka Olivia Culpo.

Ale nechýbali ani hviezdy filmového neba či televízie. Seriálová herečka Eva Longoria, zvodná modelka a herečka Olivia Culpo či šarmantná Andie MacDowell.

Herečka Eva Longoria sa tiež objavila na... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Herečka Eva Longoria sa tiež objavila na benefícii amfAR. Herečka Eva Longoria sa tiež objavila na benefícii amfAR.

Výrazná čiernovláska Olivia Culpo sa predviedla v šatách Ermanno Scervino. Ich šedo-stireborná farba nechala vyniknúť jej zlatohnedej pokožke. Ďalšia tmavovláska, Eva Longoria, zasa zvolila biele šaty posiate drobnými kryštálikmi, výrazne schudnudnutá hviezda sa pochválila svojím telom, na červenom koberci odhalila aj sexi nohy. Medzi dámami sa kde-tu objavili aj slávni páni, na červenom koberci sa ukázal oscarový Adrien Brody či Christoph Waltz. Viac pozvaných hviezd si pozrite v našej galérii.

Veľká módna premiére na módnej udalosti v...
Topmodelka Coco Rocha.
+35Nechýbala ani herečka Andie MacDowell.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria #Kendall Jenner #amfar #Izabel Goulart #Cannes 2019

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...