Banderas v opojení vášne pred objektívmi! Pritom Klumovú za bozky kritizoval

Na prestížnom charitatívnom gala podujatí amfAR v Cannes sa medzi hviezdami na červenom koberci ukázal aj španielsky rodák Antonio Banderas (58).

25.05.2019 00:00
debata

Už tradične ho na červenom koberci sprevádzala jeho partnerka, o 20 rokov mladšia Nicole Kimpel. Slávny herec neodolal pokušeniu a svoju sexi lásku pobozkal priamo pred objektívmi fotografov.

Antonio Banderas a Nicole Kimpel v Cannes na... Foto: Profimedia
Antonio Banderas a Nicole Kimpel Antonio Banderas a Nicole Kimpel v Cannes na gala podujatí amfAR.

Pritom to nebolo tak dávno, čo sa Banderas nelichotivo vyjadril o modelke Heidi Klumovej, ktorá na červenom koberci počas 71. ročníka udeľovania cien Zlatý glóbus predviedla vášnivé divadlo s jej partnerom, Tomom Kaulitzom. „Bolo to ako peep-show,“ povedal Banderas na jej adresu pre magazín Who.

Modelka Heidi Klum a hudobník Tom Kaulitz počas... Foto: TASR/AP, Willy Sanjuan
heidi Klum Modelka Heidi Klum a hudobník Tom Kaulitz počas príchodu na afterparty po udeľovaní prestížnych filmových a televíznych cien Zlatý glóbus.

Svojej krásnej, mladej a štíhlej partnerke však herec neodolal podobne, ako v januári neodolala Klum. Niet sa čomu diviť, pekná Holanďanka vyzerala na gala podujatí vynikajúco.

Antonio Banderas a Nicole Kimpel počas gala... Foto: Reuters
Antonio Banderas a Nicole Kimpel Antonio Banderas a Nicole Kimpel počas gala podujatia amfAR v Cannes.

Po boku slávneho herca sa holandská investičná poradkyňa začala sporadicky objavovať od septembra 2014, ako čerstvo zaľúbení pôsobia dodnes. Banderas sa v roku 2015 rozviedol s herečkou Melanie Griffith, s ktorou žil v manželstve dlhých 19 rokov.

Video

Práve v Cannes sa v roku 2014 Banderas a Kimpel zoznámili, ale ako herec v minulosti jasne povedal, ona dôvodom rozvodu s Griffithovou nebola. "Musím jasne povedať, že Nicole nebola príčinou môjho rozvodu. Prvý raz sme sa streli počas minuloročného filmového festivalu v Cannes. Ale obaja sme vedeli, kto sme. A ja som bol vtedy ženatý muž,“ povedal herec v roku 2015 v rozhovore pre španielsky magazín Hola!

Veľká módna premiére na módnej udalosti v...
Topmodelka Coco Rocha.
+35Nechýbala ani herečka Andie MacDowell.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Antonio Banderas #Cannes 2019

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...