Premiéra leta! Hviezdy HBO zvádzali v priehľadných šatách - pozrite sa

Ďalšiu očakávanú televíznu premiéru má za sebou televízna stanica HBO. Jej hit Veľké malé klamstvá sa dočkal druhej série a v stredu večer ju uviedli všetky jej hlavné hrdinky.

30.05.2019 12:21
debata (1)
zväčšiť Zľava: Hviezdy druhej série seriálu Veľké malé... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Zľava: Hviezdy druhej série seriálu Veľké malé klamstvá - Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Laura Dern, Shailene Woodley, Nicole Kidman a Meryl Streep. Zľava: Hviezdy druhej série seriálu Veľké malé klamstvá - Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Laura Dern, Shailene Woodley, Nicole Kidman a Meryl Streep.

Pätica divákom dobre známych herečiek, ktoré stvárnili päticu žien spojených nečakanou a tragickou udalosťou, doplnila v nových epizódach Meryl Streep. Držiteľka Oscara sa tak pridala ku hviezdam ako Nicole Kidman, Reese Witherspoon či Zoe Kravitz, ktoré už diváci dobre poznajú.

Herečka Shailene Woodley v kreácii Christian...
Herečka Nicole Kidman v kreácii od Michaela Korsa.
+9Herečka Meryl Streep, ktorá je novou posilou...

Ako naznačili tvorcovia, tentoraz sa môžu fanúšikovia tešiť na ešte temnejšie momenty zo života rodín a partnerských vzťahov. Na téme dňa bude zneužívanie, domáce násilie, manipulácia či odcudzenie alebo pochybovanie o sebe samých.

Červený koberec sa napriek trpkým témam hemžil najmä pôvabnými a usmiatymi herečkami. A prehliadnuť sa nedalo ani to, že niektoré z nich sa rozhodli v tento večer zvádzať v sexi outfitoch. Reč je napríklad o Shailene Woodleyovej, ktorú do priehľadnej čiernej kreácii obliekol ateliér Christian Dior.

Herečka Zoe Kravitz vyzerala očarujúco v... Foto: Reuters, SHANNON STAPLETON
Herečka Zoe Kravitz vyzerala očarujúco v kreácii Saint Laurent. Herečka Zoe Kravitz vyzerala očarujúco v kreácii Saint Laurent.

Odvážnejšej transparentnej blúzky sa však nezľakla ani zrelá päťdesiatnička Laura Dern – inak oblečená v značka Saint Laurent. Rovnaký ateliér obliekol aj najmladšiu členku zostavy – herečku Zoe Kravitzovú. A v minišatách s drobnými flitrami a aranžovanou veľkou mašľou na boku vyzerala očarujúco.

Slávnostnú premiéru si nenechal ujsť ani herec Alexander Skarsgard, ktorý v prvej sérii stvárnil krutého a násilníckeho manžela skrytého pod pozlátkom dokonalosti. Scenáristi mi prisúdili v nových častiach mamu v podobe už spomenutej Meryl Streepovej a práve jej účasť patrí medzi najočakávanejšie. Či bude seriál znovu zbierať ceny sa ukáže už o pár mesiacov.

VIDEO: Pozrite si video zo „sexi“ prehliadky Fera Mikloška

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Meryl Streep #Shailene Woodley #Nicole Kidman #priehľadné šaty #HBO #Laura Dern #Veľké malé klamstvá

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...